Foredrag, workshops og oplæg

Skærmbillede 2017-02-08 kl. 09.47.52

Står du og mangler et foredrag med en højere mening, med humor – og hvor tilhørerne bli’r smittet med entusiasme?

Fucking Flink kommer ofte ud og holder oplæg. Det kan være Lars AP, Matias Seidler eller Tina Werborg. Og vi er alle flinke.

Lars er stærkt efterspurgt som foredragsholder, både i Danmark og udlandet. Lars taler lige fra hjertet, og hans evne til at lytte, få deltagernes input og historier i spil – og få hele salen med, understreges igen og igen af begejstrede arrangører.

Lars AP har alle dage brændt for det, han beskæftiger sig med. Han har været manuskriptforfatter på Polle fra Snave (Lars er opvokset 7 km derfra, i Haarby på Vestfyn), siddet med i daværende klimaminster Connie Hedegaards Ildsjæle-panel, og rådgivet organisationer, store som små, om hvordan man skaber innovation og får gennembruds-ideer. Og sidst, men ikke mindst, skrev Lars bogen og startede bevægelsen Fucking Flink.

Et foredrag med Lars er i øjenhøjde og visionært på samme tid. Utidigt og rammende. Det giver stof til eftertanke, samtidig med at man griner godt og grundigt flere gange undervejs.

Matias tager ofte ud på folkeskoler, efterskoler, klubber og højskoler for at sætte flinkhed og aktionstænkning på skoleskemaet.

Læs om forløbet på Stidsholt idrætsefterskole her

Tina har været ansvarlig for mange af Flinks større konsulentopgaver, bl.a. for DSB, KAB og Det Juridisk Fakultet. Hun har stor erfaring med at gøre arbejdsdagen flinkere og med at bruge flink-begrebet i forbindelse med strategiimplementering.

Kontakt Lars for at høre mere om peptalks, oplæg eller foredrag på lap@fflink.dk og lad os tale nærmere!

Udtalelser

Lars AP leverer et tankevækkende, levende, inspirerende og ikke mindst rigtig sjovt foredrag. Han brænder stærkt igennem med sin utraditionelle tilgang og et simpelt, men meget relevant budskab. 

Det – i kombination med en imødekommende og fucking flink personlighed – gør, at man slet ikke kan vente med selv at komme i gang med at være fucking flink. Han har fat i noget grundlæggende helt, helt rigtigt!

 En stor tak til Lars for at sætte vores opførsel overfor hinanden i perspektiv samtidig med at vi fik rørt lattermusklerne.

– Lisbeth Petersen, Marketingchef, Plandent

___

Tusinde tak for et godt foredrag med emnet ”Fucking Flink”. Du fik mange rosende ord bagefter, og vi var flere, der godt kunne have brugt noget længere tid, fordi det jo er et emne, hvor man har en mening, og hvor man har en oplevelse eller flere og hvor man meget gerne vil være med til at gøre en forskel.  

Det var en god og positiv oplevelse at møde dig, at høre på dig og ikke mindst – som arrangør – at se dig få mine kollegaer til at komme med så mange input. 

Jeg håber, at du kommer ud med dit budskab til rigtig mange mennesker, og jeg vil i hvert fald anbefale dig, så snart og hvis jeg skulle få chancen herfor.

– Helle Baastrup, Sagsbehandler, HORTEN Advokater

___

Vi havde fornøjelsen af Lars på hele 14 konferencer og fik på dem alle rigtig god respons på hans oplæg. Det skyldtes bl.a. Lars’ evne til formidle på en måde, så alle kan være med og får noget med hjem. Samtidig har Lars en fantastisk evne til at engagere deltagerne og få dem til at lege med. Det har hele vejen igennem været en fornøjelse at arbejde sammen med Lars – fra planlægningen af oplægget til selve gennemførslen af konferencerne.


– Sara Bache, Lederne