Udgivelser // bøger

Hvorfor er verdens mest lykkelige folk ikke også det med mest overskud? 

År efter år er danskerne blevet kåret som verdensmestre i lykke. Men prøv at stå i kø én gang en mandag eftermiddag i Netto eller kør én tur i myldretiden på en trafikeret vej i Danmark. Danskere er nogle af de mest underskudsagtige mennesker over for hinanden. Lars AP har været manuskriptforfatter i film/tv/reklame-brancherne.

Med bogen ”Fucking Flink” leverer fynboen Lars AP en sprudlende og lærerig gennemgang af, hvorfor vi danskere vælger at være mugne. Og giver overraskende, kreative og sjove tips til, hvordan vi kan vende bøtten og blive flinkere. Derhjemme, på arbejdet, eller ved busstoppestedet. Overrask dig selv og bliv meget flinkere end du troede muligt. Det bliver sjovt. Både for dig selv og for dem omkring dig. Lars AP har et blåøjet mål: At gøre danskerne til verdens flinkeste folk.

Køb her

Er du ‘fucking flink’, men føles det ofte som noget, du er nødt til at være? “Fucking flink dig selv” er en bog for dig, der ønsker at være et ‘fucking flinkt’ naturtalent. Bogen indeholder en række idéer og et træningsprogram, som i sidste ende vil gøre dig til en af hverdagens naturlige helte.

“Fucking flink dig selv” er skrevet af Lars AP, der i 2010 skrev sin første bog “Fucking flink” hvori han spørger, hvorfor et af verdens lykkeligste folkefærd ikke også er de flinkeste. I denne bog fortsætter han kampen for at gøre os mennesker meget flinkere! 

Køb her

Geniale ideer bryder alle grænser for, hvordan man kan tænke og praktisere kreativitet på arbejdspladsen. Bogen er nyskabende i både form og indhold, og adskiller sig derfor fra alle andre bøger, der beskæftiger sig med medarbejdernes kreative proces.

Geniale ideer pointerer, at den kreative proces kan foregå på mange niveauer og i mange sammenhænge både gennem medarbejderens egen praksis og i samspillet med de øvrige ansatte. Desuden viser bogen, at alle kan være kreative, og at det ikke kræver lang tid at lære hver enkelt af bogens 55 kreativitetsteknikker. 

Køb her