Foredrag

Står du og mangler et foredrag med en højere mening, med humor – og hvor tilhørerne bli’r smittet med entusiasme?

Fucking Flink kommer ofte ud og holder oplæg.

Stifter Lars AP er stærkt efterspurgt som foredragsholder, både i Danmark og udlandet. Lars taler lige fra hjertet, og hans evne til at lytte, få deltagernes input og historier i spil – og få hele salen med, understreges igen og igen af begejstrede arrangører.

Lars AP har alle dage brændt for det, han beskæftiger sig med. Han har været manuskriptforfatter på Polle fra Snave (Lars er opvokset 7 km derfra, i Haarby på Vestfyn), siddet med i daværende klimaminster Connie Hedegaards Ildsjæle-panel, og rådgivet organisationer, store som små, om hvordan man skaber innovation og får gennembruds-ideer. Og sidst, men ikke mindst, skrev Lars bogen og startede bevægelsen Fucking Flink.

Et foredrag med Lars er i øjenhøjde og visionært på samme tid. Utidigt og rammende. Det giver stof til eftertanke, samtidig med at man griner godt og grundigt flere gange undervejs.

Kontakt os for at høre mere om peptalks, oplæg eller foredrag.

Skriv til lap@fflink.dk.

Udtalelser

Lars AP leverer et tankevækkende, levende, inspirerende og ikke mindst rigtig sjovt foredrag. Han brænder stærkt igennem med sin utraditionelle tilgang og et simpelt, men meget relevant budskab. Det – i kombination med en imødekommende og fucking flink personlighed – gør, at man slet ikke kan vente med selv at komme i gang med at være fucking flink. Han har fat i noget grundlæggende helt, helt rigtigt! En stor tak til Lars for at sætte vores opførsel overfor hinanden i perspektiv samtidig med at vi fik rørt lattermusklerne.

– Lisbeth Petersen, Marketingchef, Plandent

___

Vi havde fornøjelsen af Lars på hele 14 konferencer og fik på dem alle rigtig god respons på hans oplæg. Det skyldtes bl.a. Lars’ evne til formidle på en måde, så alle kan være med og får noget med hjem. Samtidig har Lars en fantastisk evne til at engagere deltagerne og få dem til at lege med. Det har hele vejen igennem været en fornøjelse at arbejde sammen med Lars – fra planlægningen af oplægget til selve gennemførslen af konferencerne.


– Sara Bache, Lederne