Fucking Flinkeskole

Bevægelsen Fucking Flink kan nu præsentere sit første undervisningsmateriale til alle elever fra 7. til 10. klasse. Materialet indeholder det kit, der skal hjælpe eleverne til at flinke verden, sig selv og deres skole, så de mærker, at de kan gøre en forskel.

Fucking Flinkeskole består af tre små film og en fucking flink kogebog, som er fyldt med opskrifter, der gør elever klar til at skabe en flinkere verden og gøre en forskel for dem selv og for deres skole.

Fucking Flinkeskole er dannelse, do-it-yourself og dygtighed – og en hel masse mere – tilsat lidt humor og kant.

Sammen med film og kogebog følger en lærervejledning med tips og tricks til, hvordan du som lærer kan koge et forløb sammen, der passer lige til din klasse og det fokus, der er vigtigt for dig her og nu – om det er trivsel, netadfærd eller fagfagligt. Materialet er skruet sammen, så opgaverne taler ind i Fælles Mål.

Vi har bl.a. afprøvet materialet sammen med en 8. klasse fra Mørkhøj Skole (læs mere om det her). Hvis du er interesseret i at få os på besøg, kan du læse mere nederst på siden.

(OBS: Oplever du problemer med at få adgang til materialet? Så skyldes det måske en blokering fra din kommune. Skriv til matias@fflink.dk, så løser vi problemet!)

gaa_til_laerervejledning

Session 1 – En Fucking Flink verden

Opvarmningsøvelser der bringer dig ud af din comfort-zone, sætter turbo på din evne til se andre med “nye øjne”, og får dig til at mærke og tænke over, hvad det vil sige at være flink.

Session 2 – Tænk som en hacker

Gi’ dine ideer vinger og slip din kreativitet fri. Lær hvordan du opfinder og udfører fucking flinke aktioner, som skaber wow i dit liv og for dem omkring dig.

Session 3 – Fucking Flink forever

Lær hvordan du fåŒr andre med påŒ din mission og får den forandring, du starter, til at vare endnu længere.

Ekstramateriale

Til øvelserne

Til forældrene og skolen

Støttet af

Vi kommer gerne ud

Undervisningsmaterialet er gratis og selvinstruerende. Du kan læse dig til, hvordan det kan bruges, sammensættes og gøres relevant for din undervisning i lærervejledningen. Hvis du som et supplement er interesseret i at få en fra Fucking Flink til at komme ud og facilitere et forløb, eller fortælle om Fucking Flinks historie, så kan det sagtens arrangeres.

Et forløb placeres typisk i tidsrummet fra kl. 9 – 15 (vi tilrettelægger det sammen med dig. Et forløb med én klasse koster 5000 kr., ex moms. Er der flere klasser? Så klarer vi den med lidt forstærkning. Det koster 9000 kr., ex moms.

Vil I gå planken ud og have Fucking Flink med til at lave forløb der strækker sig over længere tid, f.eks. som temauge? Så er det bedst at sende en mail til os på hej@fuckingflink.dk

 

Din feedback er super vigtig for os!

Har du allerede gjort brug af materialet? Vi er meget interesserede i at få din feedback. Udfyld skemaet som du kan downloade her og send det til hej@fuckingflink.dk

DOWNLOAD HER

Som tak sender vi dig bogen ‘Fucking Flink Dig Selv’ af Lars AP i en digital udgave 🙂