Bøger og udgivelser

Fucking flink

Hvorfor er verdens mest lykkelige folk ikke også det med mest overskud?

År efter år er danskerne blevet kåret som verdensmestre i lykke. Men prøv at stå i kø én gang en mandag eftermiddag i Netto eller kør én tur i myldretiden på en trafikeret vej i Danmark. Danskere er nogle af de mest underskudsagtige mennesker over for hinanden.

Med bogen Fucking Flink leverer fynboen Lars AP en sprudlende og lærerig gennemgang af, hvorfor vi danskere vælger at være mugne. Og giver overraskende, kreative og sjove tips til, hvordan vi kan vende bøtten og blive flinkere. Derhjemme, på arbejdet, eller ved busstoppestedet. Overrask dig selv og bliv meget flinkere end du troede muligt. Det bliver sjovt. Både for dig selv og for dem omkring dig. Lars AP har et blåøjet mål: At gøre danskerne til verdens flinkeste folk.

Læs uddrag 

Køb bogen 

 

Fucking Flink Dig Selv

Vil du være fucking flink?

Så er dette træningsprogrammet. Gennem fem trin styrker du din sociale sixpack, forvandler dig fra liker til doer og ender som et fyrtårn i at skabe en bedre verden for dig selv og alle dem, du omgås.

Læs uddrag

Køb bogen

 

FLINK NATIONALMÅLING

Ny landsdækkende måling slår fast, at ved at foretage bare én flink handling om dagen, forbedres vores mentale sundhed. Resultaterne fra den omfattende undersøgelse er ikke bare interessante, men giver også ny viden, der gavner såvel den enkelte som hele samfundet, mener Fucking Flink, der i samarbejde med specialestuderende fra CBS og Københavns Universitet står bag målingen.

Læs konklusionerne

 

Logo -Nationalmåling

Læg en Fucking Flink besked

comments