Fucking Flink Storytelling-Workshop

Lær at fortælle din historie – og start din egen bevægelse

Hver dag beretter danskere om nye flink oplevelser, de har oplevet. Disse historier udgør hovedåren i bevægelsen Fucking Flink, der i løbet af bare få år har spredt sig til hvert hjørne af Danmark. Og opskriften er ikke særlig svær. Få folk til at fortælle deres historie.

Fucking Flinke fortællinger handler om at dele positive og flinke historier. Vi ønsker at opbygge forbindelse mellem mennesker og skabe bevidsthed om, at det vi er, og gør, for hinanden har betydning.

Med Fucking Flinke fortællinger sætter vi fokus på alt det gode, vi skaber i det menneskelige møde. Hvordan vi styrker forbindelserne til hinanden ved at dele historier. Vi tror på at alle mennesker har en historie, der er værd at fortælle. Og værd at lytte til.

Thilde fra Fucking Flink-holdet afholder workshops for teams, organisationer, skoleklasser og andre grupper, hvor hun giver jer overraskende eksempler på og værktøjer til, hvordan man styrker den interne holdånd og booster den eksterne opmærksomhed ved at finde frem til, hvad I står for – og fortælle historien om det. Thilde giver kreativ sparring og guiding i at sammenstykke jeres historier, så der er fremdrift og spænding nok i den til, at den kommer udover scenekanten.

Storytelling skaber fællesskab samtidig med, at den hylder vores forskelligheder. Med en workshop i Fucking Flink Storytelling giver vi ordet til alle medlemmer af holdet – også dem, der normalt ikke får så meget taletid.

Udbytte for deltagerne

Når man fortæller sin historie, får man ikke alene en ny identitetsdannende oplevelse, man får også følelsen af, at ens stemme bliver hørt – og er vigtig. En workshop i storytelling giver deltagerne en anderledes og sjov indgangsvinkel til at forstå hinanden bedre i det daglige.

Workshoppen er designet til at:
– Øge forståelsen for dine kollegers/klassekammeraters/medmenneskers historie (empati)
– Empower mennesker til at tro på at netop deres historie er værd at fortælle. (Empowerment)
– Fordre lysten til at høre, hvad andre mennesker har at sige (lyttelyst)
– Skabe en større forbindelse mellem mennesker, der ikke nødvendigvis ligner hinanden (skabe sammenhængskraft)
– Forstærke interessen for at gøre verden til et bedre sted (interesse)
– Inspirere til at gøre en flink indsats i hverdagen (aktivisme)

Mulige outputsVi optager og nedskriver alle fortalte historie og alt efter jeres ønske, kan vi sammensætte workshoppen med henblik på følgende mulige outputs:
Sceneshow
Til medarbejderarrangementet/skolefesten eller lignenden, hvor alle workshop-deltagerne kommer op og fortæller deres histoire fra scenen.
Jeres egen private podcast/video podcast
Vi optager alle historierne og klargør dem, så de kan udkomme i jeres egen medarbejder/elevcpodcast. Enten som lyd eller film.
Formidlingsværktøj

Jeres historier bliver brugt til at skabe ekstern opmærksomhed for jeres virksomhed/organisation/skole ved at formidle historierne som en del af en kommunikationsindsats på tværs af jeres formidlingsplatforme.

Vi samler, redigerer og udgiver jeres historier i pamflet- eller bogform, som medarbejderne/eleverne kan få i gave.

Thilde Pfeifer har fem års erfaring som litterær redaktør ved forlaget People’sPress. Derudover har Thilde Pfeifer været instruktør ved den anerkendte storytellingorganisation, The Moth, i New York, som afholder live storytelling shows på enorme scener i hele verden.

Kontakt Tina Werborg på tiwe@fflink.dk

Læg en Fucking Flink besked

comments