Hvad er fucking flink – og hvad laver vi?

Fucking Flink er en social bevægelse, en virksomhed og en medlemsforening. Vi engagerer og inspirerer til mere flinkhed, fordi vi tror på, at flinkhed rummer løsninger på flere af verdens største udfordringer. 

Flink business

Vi laver konsulentydelser, holder foredrag og rådgiver private og offentlige organisationer. Vi specialiserer os i kulturforandring og bevægelse, både internt i organisationer og eksternt blandt kunder og brugere. Vi har hjulpet DSB, Microsoft, 7-Eleven, Coop, Horesta og Novo Nordisk med at finde nye, innovative måder at bringe det sociale og det flinke i spil.

Læs mere om hvordan du kan samarbejde med os. 

Eller kontakt Tina Werborg: tiwe@fflink.dk

business

Foredrag og workshops

Vi tilbyder en række forskellige typer af foredrag, oplæg og talks om Fucking Flink, kreativitet og om, hvordan man skaber en bevægelse.

Fucking Flink kommer ofte ud og holder oplæg. Det kan være Lars AP, Matias Seidler eller Tina Werborg. Og vi er alle flinke.

Lars er stærkt efterspurgt som foredragsholder, både i Danmark og udlandet. Lars taler lige fra hjertet, og hans evne til at lytte, få deltagernes input og historier i spil – og få hele salen med, understreges igen og igen af begejstrede arrangører.

Læs mere om vores foredrag & oplæg.

lars

Flink’s Sociale medier

Du kender sikkert Fucking Flink fra Facebook, hvor vi har et stort community på mere end 180.000 mennesker, som vi kommunikerer og interagerer med flere gange om ugen. Langt det meste materiale på Facebook er brugerskabt. Vi er også på Instagram, hvor man kan få et lidt større indblik i hvad vi laver som virksomhed.

Mød os på Facebook og vær med i vores flinke community.

Skærmbillede 2017-02-23 kl. 15.28.36

ForeningEn Fucking flink

Målet med foreningen er at knytte flinke støttere og følgere tættere til bevægelsen. Men også at igangsætte samfundsgavnlige initiativer som markedskræfter ikke nødvendigvis kan løse, f. eks. Online Overskud, Flink Nationalmåling og Fucking Flinkeskole.

Vi sender af og til en status ud til medlemmerne, hvor vi fortæller, hvad vi går og laver, og hvad vi inspireres af ude i verden.

Du kan blive medlem af foreningen!

forening