Århsome – ny bog og nye tanker!

 

Århsome er en ny bog af Fucking Flinks Lars AP. Den bygger på ny forskning. Grundtankerne fra Fucking Flink. Og så peger den frem mod nye, spændende indsigter både for dig som person og for vores fælles fremtid. Det lyder giga-stort. Det er det faktisk også. Så læs med. Og vær med. Men hvordan?

  1. Køb og læs bogen
  2. Skriv dig op til at være med i en Århsome-workshop

1. Sådan bestiller du bogen
Skriv dit navn, adresse og det antal bøger, du ønsker at købe. Send sms til 2216 3258 eller mail til lap@fflink.dk

Overfør beløbet for bog/bøger (pris pr. bog er 199 kr.) plus porto (60 kr. pr bog) på mobilepay og skriv dit navn som reference. Nummeret (Lars APs) er 2216 3258.

Er du interesseret i at være med i en læsegruppe, så skriv også “LÆSE”. Så kommer du med.


2. Vær med i en Århsome-workshop
Vi har kørt et par test-runder af Århsome-workshoppen. I corona’ens skygge startede vi så en online-version. Det gik langt over vores forventninger. Hør, hvad et par af deltagerne sagde om den 4-ugers workshop:

Når jeg har forsøgt at forklare forløbet for andre, har jeg sagt det her: Du har oplevet så mange gode ting. Men har du nogensinde overvejet hvornår du fungerer bedst? Hvornår du ikke gemmer dig? Hvornår du kommer ud? Hvornår du udkommer? Det er ret essentielle spørgsmål, hvis du vil vide, hvordan du fungerer som menneske. Hvis du vil vide, hvordan du kan forløse det, du rigtig gerne vil. Det er det, jeg har fået en helt anden bevidsthed om. En helt anden skarphed på. Til dig, som overvejer at melde dig til, vil jeg sige det her: Gør det.
– Marcus Loebb

Mette, en anden deltager, sagde sådan her:

Det, jeg især har nydt, er at Århsome er et forløb, hvor du på den ene side får lov til at tage dig selv enormt alvorligt, men på en måde, hvor du ikke tager dig selv for alvorligt. Det er dét, Lars virkelig kan: Kortslutte den normale rationelle tankerække. Når Lars så også bringer så meget energi ind i processen og sætter sig selv meget i spil, som han gør, er det virkelig fedt.

Så hvad er Århsome? Det er en mulighed for at få et blik ind i sig selv fra en anden vinkel end man gør via personlighedsprofilering, coaching, terapi, meditation og hvad der ellers findes. En måde at blande leg, fantasi, intuition, det associerende … og så er det ikke bare spas. Det er til dig, der gerne vil tage dig selv alvorligt, men lege din selvindsigt ind. Det har sgu været fedt!
– Mette Aagaard

Vil du læse mere om workshoppen kan du gøre det her.

Vi er nu ude over test-runderne og kører workshop-forløb for små hold (max 10 deltagere). Pris for deltagelse: 3950 kr. Spørg din chef: For virksomheder, som vil hjælpe dig som medarbejder med at finde ind til dér, hvor du virkelig sprudler, er det et oplagt forløb. Skriv en mail til lap@fflink.dk, hvis du vil være med eller høre mere.

Århsome åbner døren på klem til helt nye retninger. Så forvent mere herfra. Det her er kun begyndelsen…

 

Læg en Fucking Flink besked

comments