– slå frygten af banen, find ud af hvornår du sprudler som menneske og begynd at føle dig godt og grundigt århsome.

4 ugers personligt online-kursusforløb v/ Lars AP
Find dit personlige sweet spot en gang for alle på 4 uger. Så du kan være bedst til at gøre det, du vil. Og gøre det, du skal, med fornyet energi og styrke.

Bliv fri for følelsen af rådvildhed om, hvor du skal hen med dit liv. Find i stedet indre ro. Så du kan gå glad og opløftet til hverdagens udfordringer. Fri for tvivl, fyldt med tro.

ÅRHSOME-forløbet er for dig, der én gang for alle vil finde den røde tråd for dit liv. For hånden på hjertet: Hvis du er som flest, famler også du med at definere, hvor og hvornår du stråler allermest. Du er simpelthen for tæt på. Har svært ved at se dig selv udefra.

Med ÅRHSOME-forløbet får du en 7-trins proces, hvor du bruger de situationer af positiv kontakt, du har haft med omverden, til at kortlægge, hvornår du sprudler. Processen er baseret på ny viden om Abraham Maslows tænkning (ham med behovspyramiden), koblet med analyserede indsigter fra Fucking Flinks dataindsamling af over 10.000 flink-historier.

Samlet får du adgang til en unik proces, på én gang videnskabeligt funderet samtidig med at være praktisk anvendelig nu-og-her i dit liv. Undervejs sørger Lars AP for at holde dig motiveret, så du får mest muligt ud af forløbet.

Kom ud på den anden side af ÅRHSOME-forløbet med et boost i selvtillid, mental styrke og gennemslagskraft. For solidt forankret i dit personlige sweet spot og med en klar rød tråd foran dig, rykker du på tingene og kan skabe positive buler i universet. Så er du ÅRHSOME.

Pris: 3950 kr.

Hvad får du som deltager på ÅRHSOME-forløbet?
7 workshops over en periode på fire uger, på et intimt hold (max 10 deltagere)
7 x live online sessions
Mulighed for daglig sparring med hele holdet i en privat facebook gruppe
Personlig sparring med underviseren Lars AP
Støtte og motivation under hele forløbet
Livslang adgang til alle instruktionsvideoer efter forløbet

OG SOM BONUS:
(Tidsbegrænset!): Mens jeg stadig er i start-fasen – og så længe jeg kan overskue det – vil jeg til dig som deltager give noget helt særligt:
Gåtur med Lars AP om Lyngby Sø, hvor vi taler om din specifikke situation – og du går hjem mere afklaret. (Bor du langt fra Lyngby? Så ta’r vi en personlig session over Skype i stedet).
Tre tids-tricks til den travle
Få en guideline til, hvordan du bedst finder tid i din hverdag til ÅRHSOME forløbet, uanset om det er hjemme eller på farten.
Værktøj til virkeligheden
Få et webinar om, hvordan du bedst bruger dit ÅRHSOME-mantra som rød tråd for fremtidige store beslutninger.

Sådan siger tidligere deltagere om ÅRHSOME-forløbet:

For dælen. Det har været nogle fede opgaver. Det har også været en omgang øjenåbner-terapi. Mange af de stemninger, der har været oppe at vende her, er ting jeg faktisk savner i mit daglige liv. Sikke en gave at få dem belyst! – Trine Søgaard, Umage Bureau

Man behøver ikke læse den ene bog efter den anden for at få energi eller blive mindful. Bring dine egne minder i spil – de er følelsesmæssigt meget dybere end hvad en bog kan give OG de er personlige. Det er en vild proces og rejse du har guidet mig igennem, Lars – stort tak for det 🙂
– Marie Rohrsted, Spinoff Konsulenthus

I Århsome finder man ud af sig selv og hvad der trigger ens glæde. Jeg endte med at hive essens ud af mig selv. Kan helt klart anbefales.
– Nicolai Knudsen, Søværnets Skole

Når jeg har forsøgt at forklare forløbet for andre, har jeg sagt det her: Du har oplevet så mange gode ting. Men har du nogensinde overvejet hvornår du fungerer bedst? Hvornår du ikke gemmer dig? Hvornår du kommer ud? Hvornår du udkommer? Det er ret essentielle spørgsmål, hvis du vil vide, hvordan du fungerer som menneske. Hvis du vil vide, hvordan du kan forløse det, du rigtig gerne vil. Det er det, jeg har fået en helt anden bevidsthed om. En helt anden skarphed på. Til dig, som overvejer at melde dig til, vil jeg sige det her: Gør det.
– Marcus Loebb, Kunde & Co.

Det, jeg især har nydt, er at Århsome er et forløb, hvor du på den ene side får lov til at tage dig selv enormt alvorligt, men på en måde, hvor du ikke tager dig selv for alvorligt. Det er dét, Lars virkelig kan: Kortslutte den normale rationelle tankerække. Når Lars så også bringer så meget energi ind i processen og sætter sig selv meget i spil, som han gør, er det virkelig fedt.

Så hvad er Århsome? Det er en mulighed for at få et blik ind i sig selv fra en anden vinkel end man gør via personlighedsprofilering, coaching, terapi, meditation og hvad der ellers findes. En måde at blande leg, fantasi, intuition, det associerende … og så er det ikke bare spas. Det er til dig, der gerne vil tage dig selv alvorligt, men lege din selvindsigt ind. Det har sgu været fedt!
– Mette Aagaard, TWIN

Om Lars AP
Lars AP er manden bag bogen og bevægelsen Fucking Flink, der har som mål at animere os danskere – et af verdens lykkeligste flok – til også at blive verdens flinkeste. Udover at være ekspert i social interaktion og flinkhed har Lars mangeårig erfaring med kreativitet og innovation og har rådgivet offentlige og private organisationer både her til lands og internationalt. Lars har desuden trænet kreative og kunstnere i kreativt samarbejde på en lang række af landets kreative efteruddannelser. Bogen ÅRHSOME er netop udkommet på Forlaget Grønningen 1. Udover den står Lars bag bøgerne Fucking Flink, Signifikans, Fucking Flink Dig Selv og Geniale Ideer. Og nå ja: Før det hele blev alvor var Lars forfatteren bag Polle fra Snave.