Derfor har vi brug for dit medlemskab

Til alle medlemmer af Fucking Flink

For et par måneder siden lancerede vi foreningen Fucking Flink. Målet var at knytte støtter og følgere tættere til bevægelsen, men også at kunne starte initiativer som markedskræfterne ikke nødvendigvis kan løse.

De fleste af de 200 medlemmer er lige nu med, fordi de er blevet opfordret til det, og er for søde til at sige nej. Tak! Og selvom 132 kr. for et årsmedlemskab ikke er så mange penge, synes jeg alligevel, I skal vide, hvad jeres penge bliver brugt til. Så her et par ord om det.

Fucking Flink Live

Det første arrangement vi holder i foreningsregi er Fucking Flink Live, der fusionerer facebook-historier om fucking flinke gerninger i hverdagsdanmark med et sceneshow. På en scene serverer vi de mest overraskende, varmende, rørende, sjoveste og fucking flinke historier, vi kan finde til jer.

Ligesom på Facebook er målet med live fortællinger at sætte fokus på alle de gode og flinke tiltag, der foregår rundt om i verden, og som er i stor kontrast til de historier, som medierne dagligt fordrer os med. Hvor kriser og konflikter er det yndede omdrejningspunkt. Det gør, at vi i dag ved rigtig meget om, hvad der går galt, og hvorfor det går galt. Men vi hører sjældent om alt det, der går godt. Om alle de små og store succeser, der sker rundt om i verden. Derfor har vi meget lidt viden om hvad, der skaber alt det gode i samfundet. Og endnu vigtigere, hvordan vi skaber mere af det. For mig er det en af de fornemmeste opgaver for Fucking Flink. I fem år har vi med stor succes fortalt flinke historier på Facebook. Nu vil vi også fortælle dem i et Live format. Vi starter i København men har allerede lavet aftaler i Vollsmose i Odense og med Ungdomskirken i Aarhus.

Og så det med jeres penge …

Vi har brug for jeres medlemspenge for at Thilde i dag kan besøge Steer fra Syrien på et asylcenter i Roskilde. Hun har nemlig sagt ja til at fortælle sin historie til Fucking Flink Live på den 24.2 i Absalon på Vesterbro. Og Steer kommer ikke til at stå alene. Marion Chen er flygtet fra Kina efter syv år i fængsel, hvor hun blev udsat for både tortur og hjernevask. Kun gennem en insisteren på at altid at fokusere på det gode, kom hun igennem de syv år. Josephine Fock fra Alternativet, Hanne Brandi, pensioneret frisør fra Frederiksberg, og Marianne, der sidste år arrangerede jul for 50 mennesker, har også sagt ja til at fortælle deres historier i København.

Om et par uger drager vi til Vollsmose i Odense for i samarbejde med Kulturhuset og en række lokale foreninger at arrangere et lokalt Fucking Flink Live arrangement, der vil fokusere på alt det gode, der foregår i bydelen.

Jeg håber at se mange af jer enten den 24.2 eller til et af de andre arrangementer, vi planlægger at holde rundt om i landet.

Tilmeld dig arrangementet i København den 24/.2

Tina Werborg, Fucking Flink

Læg en Fucking Flink besked

comments