Hvad Biden burde gøre

Amerika har fået en ny præsident. Og stakkels ham. Joe Biden skal samle en delt nation.

Og nu håber vi ikke, det sker. Men over de sidste 70 år er det, der sker i Amerika, med nogle års forsinkelse slået igennem i Danmark. Med Men In Black-demonstrationerne har vi haft vores egen mini-version af stormen på Capitol.

Så mærker vi en flig af dén situation, præsident Joe Biden står i? Og kan vi lære noget af at forsøge at stille os i hans præsidentielle sko og tænke med på, hvordan man samler et delt folk?

Her i Fucking Flink tog vi handsken op.

Eller … vi startede med at kaste hænderne i vejret. Af bar frustration. Og mens vi stod dér med hænderne i vejret og så ud som om, vi dansede moderne på et dansegulv, besluttede vi os for at tosse igennem med en brainstorm. Bare for at byde ind med noget til stakkels Joe.

Vi lavede en Random Word-brainstorm. Den er opfundet af surrealisterne, og (tænkte vi) relevant i en så surrealistisk situation, som præsident Biden står i. Teknikken er ret simpel. Man vælger tilfældige ord (som intet har med problemet at gøre). Og så forsøger man at ‘forcere en association’ (som surrealisterne kaldte det) mellem det tilfældige ord og problemet. Forhåbentlig kaster det nogle løsninger af sig. Ellers har man haft det sjovt i et lille kvarter.

Sådan her så vores brainstorm ud på spørgsmålet: Hvad kan præsident Biden gøre for at samle et delt folk?

 

Vi siger ikke, at vores løsninger er geniale. Vi er faktisk sikker på, at du kan få nogle, der er bedre end vores. Så giv lyd. Skriv til os. Hvad pokker tænker du, at man kunne gøre for få grupper, der ser hinanden som fjender, til at forbrødres og … why not … blive venner?

(Vi tror stadig på den med æblerne…)

KåHå,
Os fra Fucking Flink

Læg en Fucking Flink besked

comments