Det bedste fra ugen på Facebook – uge 16!

Velkommen til uge 17 – efter en smuk og solrig weekend tager vi nu hul på en uge med forhåbentlig masser af fucking flinke historier. Vi håber også, at I følger med på Ultra Fucking Flinks Facebook-side og programmerne på DR.

Rigtig god uge!

Thomas Aggerholm sendte os denne søde historie:
“Da jeg tidligere stod ved kassen i Netto, gik det op for mig, at jeg havde glemt min pung.
Jeg spurgte fyren bag kassen, om han ikke ville gemme varerne for mig, imens jeg hentede penge, da en enormt rar kvinde foran mig tilbød, at hun ville betale for mig. Det var fucking flinkt gjort! God weekend derude!”

Helene Brendle sendte os denne flinke historie:
“Tak til den fucking flinke mand i frederikssund gågade, ved krydset ved danskebank, der hjalp to forvirrede blondiner, da lydpotten faldt af bilen og skrabede hen af vejen.. denne flinke mand steg ud af sin bil der holdt bag os da han kunne se den var gal, fortæller os at vi bare kan tage lydpotten af, det larmer bare lidt men vi kan sagtens kører hjem. Vi står lidt og forbereder os mentalt på at vi skal til og rode under bilen da den rare mand pludselig lægger sig ned bag bilen og begynder at pille den af for os. Tusind mange tak.”

Christoffer Larson sendte os denne søde historie:
“Jeg skulle reise fra Aalborg til Hirtshals sist lørdag, og videre med båt til Norge. Som man vet er det en smule komplisert å ta seg frem over Limfjorden i øyeblikket. Man skal med buss fra Aalborg, tog fra Lindholm og nytt tog fra Hjørring. Vel ankommet Hirtshals oppdager jeg at jeg har glemt min ryggsekk med computer og det hele i toget som jeg forlot i Hjørring. Går tilbake i toget og kaster meg på telefonen til DSB hittegods og får en inntalt beskjed om at de ikke lenger mottar meldinger om hittegods pr. telefon. Når samtalen er over får jeg melding om at det er en beskjed på min telefonsvarer. Det er fra konduktøren på toget jeg forlot i Hjørring, han har funnet ryggsekken, åpnet den og sett mitt visittkort med telefonnummer. Jeg ringer tilbake, vi blir enige om å møtes i Hjørring når toget fra Fredrikshavn ankommer en times tid senere. Det gjør vi, jeg får min ryggsekk tilbake og kan fortsette reisen. Mange, mange takk til en fucking flink konduktør.”

Michella Syvsind Tromborg sendte os denne fine historie:
“Hej med jer
– Mig og min gravide mave var her til morgen nede for at handle lidt ind, i det jeg nu render rundt på krykker pga. bækkenløsning så var det lidt besværligt og mildest talt tungt at slæbe to poser med hjem. Jeg er ikke nået ret langt væk fra Netto da en mand kommer op til mig og spørger om jeg har brug for en hånd. Jeg blev simpelthen så glad og har smilet lige siden! Han bar begge mine poser hele vejen hjem trods han ikke skulle samme vej. Se det er da Fucking flinkt! Fler af ham
God weekend og tak for skønne fortællinger om rare mennesker!
Vh. Michella.”

Helle True sendte os denne søde histore:
“Tænk da jeg her til aften kom ned for at hente mine håndklæder, der havde været i tørretumbleren, var der er Fucking Flinkt menneske der havde lagt dem sammen i min kurv. Bliver så glad over mennesker der har den slags overskud og bare deler ud af det.”

Inge Jørgensen sendte os dette billede – fanget på Gammel Kongevej:
923080_10151618224627812_1266447523_n

 

 

Læg en Fucking Flink besked

comments