Det bedste fra ugen på Facebook – uge 13!

Halløj! Håber I har en god påske. Uret og havemøblerne er stillet frem, vejrudsigten lover plusgrader (vi krydser fingrer for, at det holder!) og forårsblomsterne pibler op af jorden – Sidste dag i mini-ferien fejres her på bloggen med et udvalg af jeres historier!

Rigtig glædelig 2. påskedag!

Daniel Bastiansen sendte os dette billede:
“Jeg faldt over denne korrespondance en tidlig morgen på Nørrebro i KBH. Det må som postbud være dejligt at varme sig på, når sneen fyger om ørerne tidligt om morgenen. Så synes man det er fucking flinkt at postbudene afleverer ens post i alt slags vejr, så kan man da fortælle det sådan her  Daniel Bastiansen.”

1364709887978

Charlotte Christensen sendte os denne dejlige historie:
“Skærtorsdag var min kæreste nede og se på motorcykler i Esbjerg sammen med et par kammerater. Han taber sin nyindkøbte telefon, men kan ikke huske hvor. Han mente selv han havde tabt den i en hæk han var væltet ned i, i hans brandert. Jeg kørte til Esbjerg langfredag, for at lede efter den, da han havde tømmermænd. Jeg ledte efter den i 2 timer. Jeg ringede og ringede til den, men endte med at give op og købte noget take away. Lige da jeg kom ud med maden, ringede min telefon. Det er min kærestes nummer. En ung fyr ved navn Jannik var i den anden ende. Han havde hørt noget ringe, da ham og hans datter gik en tur ned igennem gågaden. Vi mødtes efterfølgende på Torvet og jeg fik til min store glæde min kærestes mobil igen. Jeg spurgte om han ville have en kop kaffe eller en dusør, hvor han svarede: “Nej tak, hvis det var min telefon, ville jeg bare være glad for at få den tilbage igen”
En utrolig ærlig og fucking flink ung mand..
Med venlig hilsen
En MEGET glad kæreste”

Hinrik Lindal sendte os denne historie:

Hinrik Lindal

Maria Emmer Johansen sendte os denne søde historie:
“Må lige fortælle en historie på denne dejlige påskedag. For to uger siden mistede jeg min pung og var mildest talt ulykkelig over at have mistet alle de ting man nu har i en pung. I dag, da jeg tømte postkassen for reklamer lå den nede i bunden.
Et andet menneske har simpelthen gjort sig den umage at levere min pung på min adresse i stedet for bare at ringe og be mig om at hente den eller i værste fald smide den væk. Det synes jeg er fucking flinkt! ! Btw det ser ikke ud til at der mangler noget deri.
Hvis det fantastiske menneske sidder derude og læser det her så TUSIND TUSIND TAK.”

Lone Thomsen sendte dette billede til os – fra Silkeborg:
“Fandt denne annonce i den lokale avis.  Overskudsagtigt og super super flinkt. Kh Lone fra Silkeborg.”

image_1364463705423353

Læg en Fucking Flink besked

comments