Det bedste fra ugen på Facebook – uge 17!

Er I klar til maj? Træerne er begyndt at springe ud, og varmen kan jo virkelig mærkes, når solens stråler rammer. Rigtig god første uge i maj – her er et udvalg af jeres historier på Facebook:

Jonas Frydendal Bastrup sendte os et link til denne video:
http://www.retardo.dk/videos.php?id=5353

Ulla Buhl sendte os denne søde historie (god bedring, Ulla!):
“Hvor er det dejligt, at der findes nogle dejlige mennesker, som har overskud til at hjælpe andre. Da jeg var på vej hjem fra arbejde, i aftes ved 23-tiden, væltede jeg på min scooter ude på vejen fra Juelsminde. Min taske og scooter lå halvvejs ude på vejen, og jeg stod og græd og ømmede mig, men rigtig mange biler kørte bare forbi. Efter et stykke tid var der da heldigvis en ung mand, der stoppede og spurgte, om jeg var kommet noget til. Jeg fortalte ham, at jeg havde svært ved at bruge højre arm, men jeg regnede med, at det bare var slaget. Han syntes nu, at jeg skulle køres på skadestuen, så han kørte derud med mig. Han insisterede på at blive, indtil min mand kom, og inden han kørte, fik vi hans telefonnummer, så vi kunne ringe og fortælle ham, hvad der var sket med mig. Det var så ikke bare slaget men et brækket kravebenet, og jeg skal opereres en af dagene.”

Søren Palm sendte os denne skønne historie:
“En kammerat og jeg var på vej hjem fra arbejde, da noget raslede bagi. Vi blev hurtigt enige om, at det var udstødningen på bilen, der var gået løs og slæbte hen af vejen. Da vi var kørt fra motorvejen, kørte vi ind på en lille villavej, hvor vi skulle se, hvor slemt det var. Alle 3 ophæng var gået i stykker, og vi var på spanden. Min kammerat gik ind og spurgte ved huset, der lå ved siden af om lidt ståltråd, vi kunne låne. Manden sagde, at vi lige kunne køre ind i hans garage. Lige i det, vi var kørt derind, stod han klar med en dunkraft og hejsede bilen op. I løbet af 10 min havde han skiftet alle ophæng (han havde tilfældigvis 3 til at ligge). Så nu var vi klar til at køre igen. Kontanter nægtede han at tage imod.
Det er virkelig sjældent, at man møder sådan nogle folk, der er så venlige og bare er klar til at hjælpe folk! Håber der er andre folk i det danske land, der er lige så heldige, som os!!”

Mina Nielsen sendte os denne søde historie:
“Jeg vil gerne takke den søde mand, der var villig til at låne mig 9 kr., fordi jeg manglede til at tage Fanø Færgen. Jeg sad i toget til Esbjerg fra København, og kom lige pludselig i tanke om, at jeg kun havde 11 kr. tilbage i min pung. I mit panikslagne øjeblik vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gøre, udover at spørge en eller anden om penge.. Det er selvfølgelig super pinligt, men denne mand rakte mig pengene med et smil og reddet min dag fuldstændig. Tusinde tak, fremmede mand!”

Christopher Pihl sendte os denne dejlige historie:
“Det var den 27 april-2013, kl 00:50 og jeg stod alene på Hellerup station, mens jeg skulle være hjemme 20 min senere.
Jeg var lige kommet til stationen efter en rigtig sjov fest. Og jeg havde det hele planlagt. Først tog til Hellerup. Så bus hjem. Men hvad jeg havde glemt var, at min bus ikke kørte om natten. Så der stod jeg fortvivlet og ingen vej hjem.
Men så så jeg en taxi og kom i tanke om, at jeg havde mit kort at bruge. Men til mit uheld tog han ikke Visa Electron. Så der stod jeg og bandede lidt for mig selv, mens to unge arbejdskollegaer spurgte, om jeg ikke ville køre med, siden det var lige ved siden af hinanden. Og jeg spurgte, om det ikke ville blive ¨for meget¨.. Men de sagde hop ind. Og efter 15 min. var vi ankommet til min bopæl. De sagde, at jeg ikke behøvede at betale eller noget.
Se, det er fucking flinkt! At have overskud til at tage en ung mand med sig, som man ikke engang kender.
Jeg vil gerne sige tak til de to. Tusind tak. I har reddet min aften fra en urolig far, og muligvis en omgang skæld-ud.”

Og så havde Helene Nedergaard Frederiksen fået denne take away pose hos Joe & The Juice i onsdags:
“Overskud hos JOE and the juice på en regnfyldt onsdag i Aalborg. Det er da fucking flinkt!!”

Helene Nedergaard Frederiksen

Læg en Fucking Flink besked

comments