Fucking Flink – nu også i børnehøjde

I aften kl. 18.35 sender DR Ultra det første af ti programmer kaldet Ultra Fucking Flink. I den forbindelse sætter vi gang i Fucking Flinke projekter henvendt til børn og unge.

ultra-fucking

Fucking Flink er stiftet med formålet om at motivere verdens lykkeligste folk til også at blive verdens flinkeste. Men det nytter ikke, at det kun er de voksne, som forsøger at ændre sig. For her er en nyhed, vi alle er klar over: En dag skal vores børn overtage verden.

I over halvandet år har det været et klart mål for Fucking Flink, at tankerne og teknikkerne bag skal udbredes til børn og unge. Jeg mener: Hvis vi nogensinde skal få en flinkhedsrevolution på benene, klarer vi den ikke uden at børn og unge går forrest. Derfor lancerer vi nu projektet Ultra Fucking Flink.

Og hvad er så det? Ultra Fucking Flink er overordnet set et plug-in til folkeskolens, klubbernes, ungdomsskolernes og sportsklubbernes opgave med at klæde danske børn og unge på til opgaven med at overtage verden. For selvfølgelig skal vores børn lære at læse, regne, kende hovedstæder og franske verber. Det står folkeskolen for. Men vores børn skal også meget andet. Virksomheder som Google, Apple og talrige andre viser, at innovation, iværksætterånd og samarbejde bliver samfundskrav. Det vil Ultra Fucking Flink hjælpe med at gøre noget ved.

Ultra Fucking Flink er et aktivismeprogram, der motiverer børnene til at tage hånd om skolens stemning. Startet af Fucking Flink, og med forankring i DR Ultra, talrige skoler rundt om i landet og på Fucking Flinks websteder er Ultra Fucking Flink et antimobbe-program med positivt fortegn: Det giver klare tips, tricks og teknikker til, hvordan man skaber og opretholder en positiv social stemning.

I samarbejde med DR Ultra har Fucking Flink skabt programserien Ultra Fucking Flink, som sendes tirsdag, onsdag og torsdag kl 18.35. Efter programmet fortsætter bevægelsen på nettet. Her inviteres landets børn og unge til gennem aktioner at hacke hverdagen og inspirere til nye, overskudsagtige måder at være sammen på. Se mere på www.facebook.dk/ultrafflink

Men hvorfor?

Bevægelsen Fucking Flink vll gøre verdens lykkeligste folk til verdens flinkeste. Vi vil skrue op for danskernes sociale termostat. Smøre den sociale interaktion og gøre det nemmere at komme hinanden ved og bruge hinanden. Nu også i børnehøjde.

Målet med Ultra Fucking Flink er at give børn empowerment til at være agenter for forbedringen af den sociale stemning omkring sig. At sænke mobning ved at fokusere på positiv social adfærd og skabe nye rollemodeller. Gøde jorden for bedre indlæring. Give kompetencer i innovation, iværksætterånd og samarbejde … og skabe nye måder for social kommunikation i både ord og billeder. Og får vi en mand på Månen i samme åndedrag, ta’r vi det med.

Følg med og læs mere her:

På vores Ultra Fucking Flinke Blog

På vores nye Ultra Fucking Flink-Facebook, hvor vi lægger udfordringer op efter hvert program

Inde på DR’s side hvor du vil kunne se programmerne efterhånden som de kommer

Læg en Fucking Flink besked

comments