Fucking Flinke Forslag Fra Facebook

Hej!

For nogle uger siden spurgte vi jer om, hvordan I ville administrere Facebook-siden, hvis I sad med den. Det kom der rigtig mange rigtig gode bud ud af. Vi har lavet en opsamling på diskussionen og går snart i tænkeboksen for at føre nogle af jeres ideer ud i livet.

Tusind tak for jeres indspark – det er dejligt, at I er så engagerede og interesserede i det gode budskab. Og jeres ideer er virkelig gode!

Kærlig hilsen
Fucking Flink


1. Væggen:
Der er en del af jer, som gerne vil have åbnet op for væggen igen, men det er stadig de fleste af jer, som helst ser, at den forbliver lukket, så der ikke slipper for meget spam ud. Dog skriver et par stykker af jer, at I er kede af, at jeres mail ikke bliver besvaret eller læst. Det er noget, som vi absolut beklager og vil kigge nærmere på!

2. Konkurrencer er der næsten ingen af jer, der vil have.

3. Negative kommentarer: Der er ikke mange af dem længere, men de enkelte negative kommentarer, som nogle brugere skriver, er der flertal for, at vi sletter. Få af jer mener, at de skal ties ihjel, mens andre af jer mener, at det er censur, når vi sletter. Men de fleste af jer gider ikke at læse de negative kommentarer.

4. Antal opslag om dagen: De fleste af jer synes, at 1-2 opslag om dagen er passende. De må ikke være for lange, og vi må gerne undgå for mange historier om, hvad ’jeg’ har gjort for at være fucking flink. Hvad andre har gjort er mere inspirerende, skriver en af jer.

5. Gode forslag fra jer:
– Skriv om jeres arbejde med Fucking Flink – foredrag, events etc.
– Udvid med artikler, videoer og billeder, der har til formål at fremme flinkheden.
– Årets Fucking Flink-pris, som alle medlemmer kan nominere og stemme på.
– ’Flinkeskolen’, hvor der udstedes dekreter om, hvordan man skal være flink i dag. Eks. ”I dag skal du give nogen en kompliment for deres indsats, ikke deres resultat.” eller ”I dag skal du hjælpe nogen med noget, uden at de nogensinde ved, at det var dig, der gjorde det.”
– Happenings, som da bamsen tog på togtur.
– Tips til inspirerende udenlandske flink-side.
– En uge, hvor man er særligt flink overfor en bestemt gruppe; kassedamerne, buschaufførerne, naboerne, kollegerne, fædrene, svigermødrene etc. En helt uge, hvor ringene i vandet spredes i hele landet.
– ’Wall of confessions”, hvor man kan fortælle og angre, hvis man fx har været lidt for hurtig med en hård bemærkning i trafikken, ikke har været så flink, som man egentlig gerne ville/burde, eller hvis man ikke fik hjulpet med noget, som man skulle have gjort.

Læg en Fucking Flink besked

comments