På NorthSide med #VENSKABER

Så går turen mod Aarhus! Der skal vi nemlig til NorthSide i forbindelse med #VENSKABER, som er et samarbejde mellem Fucking Flink, Ventilen og SNAK.

Projektet har lejrbål her

Vi har ved tidligere lejligheder leget på Roskilde Festival, og i år er vi vildt spændte på at tage til den voksende Århus-festival.

#VENSKABER er et projekt, der har til formål at få os til at reflektere over vores venskaber, skabe nye – og gennem samtaler med vores venner, og dem vi ikke kender, at skabe refleksioner over vores liv.

Vi tager imod festivalgængerne med åbne arme og inviterer dem indenfor i #VENSKABERs hyggelige installation. Vi skal skabe forbindelser, styrke relationer og skabe et fællesskab omkring festivaloplevelsen. Og så skal vi snakke om det helt store. Og det små.

Styrker båndene
Alle kan slå vejen forbi. Om du bare er dig i godt selskab med dig selv, et par eller en større gruppe. Vi venter bare på, at I kommer og siger hej – og vil lege vores lege med os og hinanden. Vi har bygget et samtalekuglebad, har SNAK-kortspil og sniksnakkere. Og så har vi udviklet et social eksperiment – med dig som forsøgskanin.

Så er du i Århus – eller bare i nærheden – så find os da lige på NorthSide og kom og vær med.

I løbet af de tre dage lægger vi løbende billeder op på vores Instagram-profil (@fflinkstagram), så sidder du langt fra Smilets By, kan du også følge med her. Tag også dine egne fotos og oplevelser fra vores #VENSKABER-sted med netop #venskaber, #ns15 og #fuckingflink.

TJEK OGSÅ: FB Greatest – uge 21 og 22

Læg en Fucking Flink besked

comments