VI LEDER EFTER EN SoMe-PRAKTIKANT

… til udvikling og løbende varetagelse af Fucking Flinks platforme, der gør de sociale medier og verden til et mere fucking flinkt sted at være!

For et år siden, da jeg ville i praktik hos Fucking Flink, kan jeg huske, at der i praktikopslaget stod, at en legeplads med små 170.000 skønne Facebook-følgere ville vente på én. Oh yes! Det lokkede. Dem ville jeg gerne prøve at ramme med forskellige former for indhold. Og det fik jeg f… mulighed for.

Langsomt men sikkert sætter hele Fucking Flink-tankegangen sig fast hos én. Man er mere opmærksom. Både selv og på, hvad andre render og gør. Det kommer helt bag på én. Jeg sidder lige nu en eftermiddag og skriver dette. Nogle er her stadig, andre er gået hjem for i dag. Kontoret er et virvar på den fede måde. Man får ikke et vejviserkort, for man lærer selv at navigere rundt helt automatisk. – Mikkel, tidl. SoMe-praktikant hos Fucking Flink

FUCKING FLINK HAR PÅ KORT TID skabt et kæmpe digitalt fællesskab på Facebook, hvor vi deler danskernes Fucking Flinke solstrålehistorier fra hverdagen. Historierne på siden øger temperaturen på humørtermostaten et par grader hos de folk, der læser dem. Og det er super fedt. Men formår de også at inspirere og motivere folk til selv at være lidt fucking flinkere, så begynder det at blive rigtigt interessant. Fordi i alt det, vi gør, er det store mål at gøre danskerne – et af verdens lykkeligste folkefærd – til verdens flinkeste. Vil du være med til det?

SOM SoMe-PRAKTIKANT BLIVER DU ansvarlig for udvælgelsen og delingen af de bedste historier på Fucking Flinks Facebook-side. Det kræver evnen til at kunne identificere de varmeste og mest relevante historier ud fra vores allerede definerede værdisæt. Derudover skal du også være den person, som folk møder, når de sender historier ind og på anden måde henvender sig til os på Facebook. Det er mega vigtigt for os, at vi “practice what we preach”, så du skal være empatisk, heppende, overbærende, tålmodig og Fucking Flink.

DU KOMMER TIL AT STARTE i en tid, hvor Fucking Flink er i gang med store forandringer, så du skal være god til at strukturere dit eget arbejde og være hurtig på tastaturet, når det kræves. Til gengæld får du mulighed for at sætte dit præg på en national flinkhedsbevægelse og en legeplads med 170.000 fans, som du kan boltre dig på.

VI ER LIGEGLADE MED din uddannelse eller alder. Til gengæld går vi op i din evne til at producere spændende indhold til vores digitale platforme. Derfor bedes du sende en kort motiveret ansøgning på max ½ side, samt give dit bud på:

1) Hvad vil du gøre for, at Fucking Flink når op på 200.000 likes på Facebook?
2) Hvordan synes du, vi skal nytænke content på Facebook-siden, som ikke ligner det, vi allerede har?

PRAKTIKKEN KØRER FRA august til og med januar og er i udgangspunktet gerne meget tæt på fuldtid, men vi er fleksible, så skal du passe andre ting ved siden af, må vi se, om vi kan finde en løsning. Vi vil helst gerne betale for en praktikant og yder derfor meget gerne et tilskud på 3000 kr. om måneden, MEN vi har fået at vide, at ny bekendtgørelse ikke tillader dette. Så alt det praktiske er sådan set til forhandling. Arbejdsstedet er FFlinks kontorer, som ligger i indre by i København.

DU ANSØGER VED AT SENDE ansøgning inklusive dine to bud på ovenstående spørgsmål hurtigst muligt til thilde(a)fflink.dk. Husk endelig at medsende CV samt eventuelle relevante links til digitale projekter, du tidligere har arbejdet på. Skriv ‘FFlink praktikant’ i emnefeltet.

Du skal endelig bare skrive til Thilde, hvis du har spørgsmål, men ellers prøver vi lige at besvare nogle af dem her:

Hvad er Fucking Flink?

Fucking Flink er den hurtigst voksende sociale bevægelse i Danmark. Vi har 170.000 likes på Facebook. Vi er en virksomhed, hvor vi arbejder med alle mulige forskellige slags mennesker med alle mulige slags opgaver, men vi er også i fuld gang med at stifte en forening med medlemsskaber, så alle vores likers på Facebook kan være endnu mere med i Fucking Flink-projektet. Så du kommer til at være med i en afgørende udviklingsfase for Fucking Flink.

Hvad skal jeg lave helt præcist?

Du skal udvælge, redigere og udgive Fucking Flinke historier på vores Facebook-side. Du skal stå for den daglige kontakt med personer, der henvender sig til os. Og så skal du være med til at udtænke og udføre Fucking Flink på Facebook version 2.0 – så du må meget gerne være nytænkende og iderig.

Hvilken baggrund skal jeg have?

Vi er ligeglade med, hvilken uddannelse du er på. Virkelig! Tidligere har praktikanter været fra Kommunikation på RUC og lignende steder, men der er plads til alle. Det vigtigste for os er, at du har evnen til både at arbejde indenfor de fastsatte værdirammer for vores nuværende Facebook-strategi samtidigt med, at du har lysten og ideerne til at nytænke denne. Også på andre SoMe-platforme!

Men hvem er I?

Lige nu er vi seks ansatte plus cirka en håndfuld hangarounds som freelance grafikere osv. Vi har nogle seje lokaler i Cinemateket i København K, hvor vi deler fælles kontorgang med andre spændende start ups.

Læg en Fucking Flink besked

comments