👉 MEDUDVIKLERE SØGES 👈

Inden corona var vores mentale helbred skidtmas. Så kom måneder med social afstand. Foran os skubber vi en tung dyne af national nedtrykthed, vi kommer til at forholde os til.

Vi skal bekæmpe isolation. Skrue op for den kollektive sociale termostat. Men hvordan, makker?

Vi introducerer:

HÅBSKOLEN

Hvorfor?
Da Danmark for 200 år siden gik bankerot sagde Grundtvig, at der var brug for at opkvalificere folket. Sådan kickstartede han højskole-bevægelsen. I dag har vi ikke brug for at opkvalificere os fagligt. Vi har brug for at opkvalificere håb. Grundtvig skabte højskoler. I dag må vi skabe håbskoler.

Hvordan?  
Bevægelsen Fucking Flink griber med HÅBSKOLEN ned i menneskets mest grundlæggende behov: Behovet for kontakt. Baseret på et datamateriale af over 10.000 flink-historier, indsendt af danskere over de sidste ti år, faciliterer HÅBSKOLEN deltagere til at finde situationer, hvor de har oplevet positiv kontakt med verden omkring sig. Flinkhed, altså.

HÅBSKOLEN bygger på to principper. 1) Håb opstår i glimt. Og 2) Håb er en holdsport. Skal håbet være lysegrønt for alle, må vi – høj som lav, ung som gammel – være med til at præge, definere og formulere håbet.

Hvad?
HÅBSKOLEN er (p.g.a. corona-situationen) online. I Zoom-grupper på 25 personer deler vi over 2 uger 3 x flink situationer pr. deltager. Som afslutning vil hver enkelt deltager kunne afkode en læringssætning for, hvad der skal til for personlig trivsel i sit møde med verden omkring sig. Vores fælles læringssætninger gør os kloge på, hvad der skal til for kollektiv trivsel.

HÅBSKOLEN er et initiativ under udvikling af Fucking Flink. Vores ønske er at stå med en målrettet og bredt anvendelig interventionsløsning til at løfte det nationale mentale helbred så lynbørge som overhovedet muligt.

Vil du være med til at starte det? Vi søger lige nu 100 medudviklere til at lave udvikling, test og validering. Testen starter i uge 9.

Det bliver to små uger for dig. Men to kæmpe skridt for menneskeheden (-:

Vil du være med, så skriv fluks til os her: lap@fflink.dk (OBS: jeg svarer dig først i uge 8)

_ _ _

P.S. Det er gratis at være med. Men vil du støtte vores arbejde, opfordrer vi dig til at købe vores sidste bog. Du kan gøre det lige her.

Læg en Fucking Flink besked

comments