11 stærke spillere: Team Danmark er klar

Fucking Flink Team Danmark m. spillere

Tag et godt kig på holdopstillingen ovenfor. Det er de 11 spillere, der i uge 43 skal ud i tre udfordringer, som kan få dem i social topform. Gi’ dem en social sixpack.

TJEK OGSÅ: Fucking Flinks landshold: Skal du være med på Team Danmark?

Det var ikke nemt at udtage holdet – langt fra. Mange havde skrevet til os. Folk, som i hverdagen render rundt og er fucking flinke på mange forskellige måder. Der var desværre bare kun plads til 11 på holdet.

Alle kan være med
Men heldigvis betyder det ikke, at alle andre ikke kan give sig i kast med udfordringerne og prøve dem selv. For det er hele Danmark, vi skal have gjort endnu flinkere – og der kan vi aldrig få for mange til at spille med.

Her er udfordringerne:

Mandag 19. oktober: Pedelfie

Selfien er efterhånden blevet allemandseje. Det er symbolet på vor tids selvoptagethed. Men at være fucking flink er et inddrage andre. Være sammen om det. At sætte pris på andre. Så hvem betyder meget for dig i din hverdag? Hvem fortjener at komme med på dit pedelfie? Kantinedamen,  naboen, buschaufføren? Mulighederne er mange. Find frem til personen, der er med til at få din hverdag til at køre som smurt, og få vedkommende med på en pedelfie. Med andre ord: Gør din selfie til en pedelfie.

Onsdag 21. oktober: Vær fucking flink overfor nr. syv i din telefobog

Find telefonen frem og åbn dine kontakter. Scroll ned til nr. syv på listen … og vær fucking flink ved lige netop den person i dag. Bliver det at gå forbi dit barns SFO med kage? At lægge chokolade på din overbos dørmåtte? At skrive et postkort til mormor? I dag får nr. syv i telefonbogen et skud overskud. Du bestemmer selv hvordan.

Fredag 23. oktober: Del en Twix

En sixpack får man kun, hvis man holder øje med sit kalorieindtag. På ugens sidste træningspas styrker vi vores sociale sixpack ved at dele den godbid, man har lyst til på en fredag. Så køb en Twix og del den med én, du ikke kender (endnu).

Prøv dem meget gerne selv – og skriv til os på Facebook eller på mikkel(a)fflink.dk, hvordan det gik, hvis du har lyst.

TJEK OGSÅ: Fucking Flink Dig Selv

Tag forbi Aarhus tirsdag
Og det er ikke det eneste, du kan gøre. I løbet af uge 43 laver Lars AP og Fucking Flink-teamet i alt tre fysiske aktioner landet over. Vi starter i Aarhus, kører over Odense og slutter i København. Mød meget gerne op og deltag, når vi er nær netop dig.

Tirsdag er vi i Aarhus, hvor vi tager en ny omgang med BFF-eksperimentet. Det var en stor succes i København, og vi glæder os til at prøve det i det jyske.

12109919_1055105504532253_5044337119678051567_o

TILMELD DIG EVENTET HER

TJEK OGSÅ: Vi skal da være Facebook-venner

Du kan løbende følge med i, hvordan Team Danmark klarer den, og hvad de oplever, herinde og på Facebook.

 

Læg en Fucking Flink besked

comments