Lars AP. Stifter og partner
lap(a)fflink.dk
Tidligere opvasker på Haarby Kro, kioskpasser på Uno-X-tanken, manuskriptforfatter i film, tv og reklamebranchen og kreativ konsulent for offentlige såvel som private organisationer gennem Redhair. Forfatter til Polle fra Snave-universet, Geniale Idéer og bogen + bevægelsen Fucking Flink. 20 yndlingsting: Flotte fødder, skriblenoter i bogmarginen, Pia, Astrid og Gustav, crémanthavnebad, aha-oplevelserhverdagshacksWTF med Marc Maron, tasker med mange lommer, at pendle på cykel, voldsomt platte film, underhylere fra American Apparelmint chocolate chip-isboghandlere med tilhørende caférestauranter med langborde, uventede spontane møderlange gåturemåske dig?

Tina Werborg. Partner
tiwe(a)fflink.dk
Tina er partner i Fucking Flink. Med en kandidatgrad fra RUC tog Tina en tur rundt i kommunikationsbranchen. Fra de forandringsparate fra Framfab til de samfundsbevarende i Frederiksberg Kommune. Hun endte på forlaget People’s Press og tilbragte de næste fem år blandt krimiforfattere, kendiskokke, kulturpersonligheder og en modig jægersoldat. En forårsdag i 2010 kom Lars AP ind på Tinas kontor med et fucking flinkt manus under armen. Derefter var der ingen vej tilbage. 20 yndlingsting: Vesterhavet, Pavlova, Birkenstockhjemmelavede smykker, mand/børn/søstre/mor/kusiner/fætre/onkler/tanter, sommermorgener, farvede negle, Kim Leine, kærlig/ærlig, min meget langhårede kat, at cykle, Pastis, brød med smør, Pompidou, kaffe.

Matias Hjulmann Seidler. Projektleder
matias(a)fflink.dk
Matias er cand.mag i Filosofi + Sundhedsfremme fra RUC og har siden sommeren ’13 været fast inventar i Fucking Flinks  voksende virkelighed, hvor han lægger han skuldre, hjerne og hjerte i administration og projektledelse. 20 yndlingsting: Amager, biohacking, bærekraft, sleep-concertsscience fiction, Moebius-tegneserier, Nolan-film, flydetanke, Iain M. Banks, antihelte, gurkemeje-filosofigrøn/rød/sort te, Center for Vild Analyse, soltordenvejr. ulige tal, støj.

Mikkel Vang Rasmussen. Community manager
mikkel(a)fflink.dk
Mikkel er nu studentermedhjælper hos FFlink efter at have været praktikant i et halvt år fra sommer 2014. Her har han som community manager først og fremmest holdt styr i fællesskabet på FFlinks Facebook-side. Samtidig er han i gang med at skrive speciale om Twitter ved RUC. På den måde kan han dyrke sin fascination for både sprog og medier. 20 yndlingsting: Internet, fodbold, FIFA, minimalisme, (korrekt) grammatik, privatfester, at gå rundt i København en sommermorgen, at være turist, livet på landet, når ting er trådløse, brætspil, sene åbningstider, 90’erne, Converse-sko, Brøndby IF, Apple-produkter, poker, kartoffelmadder med masser af salt og pepper.

Siri

Siri Carlslund. Freelance grafiker
Hun har siden sin bachelor fra Kunstakademiets Designskole været i praktik i DR’s designafdeling og efterfølgende startet egen virksomhed. Siri har de følgende år haft travlt med at passe skolen og arbejdet som freelancer for en række virksomheder, hvor hun har lavet animation og grafisk design. Hun har været fastansat hos FFlink i et halvt år, men er nu vendt tilbage til skolen for at lave sit afgangsprojekt. 20 yndlingsting: Duften af nykværnede kaffebønner, Haruki Murakami, forlystelsesparker, tegne, fantasi, kvinder med former og røde læber, paralleluniverser, gåture med gode venner, folk der danser kikset, poesi, drømme, bogtryk, dans, russiske illustrationer fra starten af det 20. århundrede, mine forældres have, efterårsblade, at ride på kamelryg i Marokko, bog-butikken Cinnober, at klatre, værtshuset Sommerlyst på Bakken.

louise

Louise Laustsen. Projektleder
louise(a)fflink.dk
Louise arbejder med ledelse, procesledelse og organisationsudvikling – både under eget navn og som konsulent. Hun har bl.a. skrevet bøgerne Kreativ projektledelse – nye veje til bedre praksis og Procesfacilitering i praktisk. Louise er ansat som projektleder på FFlinks samarbejde med DSB. 20 yndlingsting: Forårsregn, kaffe om morgenen, hvidvin på sommeraftener, sprog, kærlighed, Liva, Willie, Jakob, Cormoran Strike, struktur, overblik, kaos, AHA på Nørrebro, jordbær (alle bær faktisk), de vigtige snakke, rent vasketøj, fjolleri på puslebord, en veludført bilplayliste og ro til at nyde den, et værelse med udsigt.

Thilde Nybro Pfeifer. Projektleder
thilde(a)fflink.dk
Thilde har en cand.mag i Litteraturvidenskab og Moderne Kultur og Kulturformidling fra KU. Efter fem år i forlagsbranchen, hvor hun har arbejdet med både redigering, kommunikation og salg af udlandsrettigheder, er hun nu FFlink-projektleder, hvor hun varetager mange forskellige opgaver – sådan noget trives hun med. Engang medvirkede Thilde i en tysk reklamefilm for øllen Bibop – hverken reklamefilm eller øl blev nogen succes. 20 yndlingsting: Ingeborg og Peter, dans i turtleneck, antistof, Wagner, Beyonce, sport i tv, Sauvignon Blanc, friske blomster i vasen, Confit de Canard-sandwichen fra den franske købmand i Torvehallerne, tanken om at drikke te (jeg drikker altid kaffe), vendejakker, semantiske clashes, når franske bønder demonstrerer, Felix Krull, ganni, Boderne, Speyer, al slags slik, chips med dip.

(Foto: Privatfoto)
Anja Marie Nielsen. FFlink-specialeskriver
anja(a)fflink.dk
Anja læser en kandidat i Digital Design ved Aarhus Universitet. Hun skriver speciale i samarbejde med FFlink med særligt fokus på brug af FFlinks værdier, og hvordan de kan fungere som en aktiv ressource i en designproces. Derudover undersøger hun hvordan man kan skabe en digital artefakt, som skaber relation(er) mellem folk. Og så er hun ansvarlig for udviklingen af Fucking Flinks Studienetværk. 20 yndlingsting: Ubetinget kærlighed, min mors hjemmelavede boller i karry, Wes Anderson-film, duften af sommerregn, Roskilde Festival, forår i Berlin, Gyldne Damer, kreative hjerner, ordspil, løbeture, chai latte og en god bog, softice om vinteren, at danse til 80’er-musik, bland-selv-slik, glimmer og smukke stilletter, identitets-udvidende samtaler, at synge i badet, gode fund i genbrugsbutikker.

Alberte Sejling. Praktikant
alberte(a)fflink.dk
Alberte er i gang med at uddanne sig til designteknolog med speciale i marketing på Københavns Erhvervsakademi. I sin (korte) karriere har hun arbejdet som modeassistent på både Femina og Ugebladet Søndag og får da stadig tid til det ved siden af studiet. Men NU er tiden kommet til, at hun skal være Fucking Flinks praktikant – og hun glæder sig! 20 yndlingsting: Min hund Haddis, dansk design, den billige jordbærte fra Netto, grinemavekramper, min lejlighed, middag og fest med gode venner, at shoppe, iskold rosé, familie, at cykle ved søerne en forårsmorgen, Frederiksberg Have, kartoffelkage… faktisk alt fra bageren, sushidog, hjemmelavet mad andre har lavet, rent sengetøj, mojito, min lillebror Villads, Modern FamilySøndags-filmen på TV2, brunch, tivolikrymmel.

20150904_125041(1)

Aske Kror. Studentermedhjælper
aske(a)fflink.dk
Aske er vores studentermedhjælper og den nyeste tilføjelse til FFlinks team. Som community manager holder han styr på vores Facebook-side, hvor han står for den daglige kontakt med FFlink-fællesskabet. Når han ikke er at finde på vores kontorer, studerer han medievidenskab på 1. år ved SDU. 20 yndlingsting: Sindssygt lange guitarsoloer, True Detective, at finde strandsand fra sommeren i mine sko om vinteren, David Bowies Ziggy Stardust-periode, min 16-årige fætters snapchats fra teenagefester i Midtjylland, aftensol i stuen, at køre bil på jyske landeveje, Javier Bardems hår i ”No Country for Old Men”, at tage et par nye sokker på, at male store malerier, 80’er-high school-film, hunde, kridhvide sneakers, gamle baggårde i København, kaffe i alle afskygninger, lugten af savsmuld, vandrutsjebaner, Nintendo 64, aftengåture i København, at købe en ny bog.