Tak for i mandags – og BFF til dine julelege

I mandags holdt vi Fucking Flink Live-arrangement i Mellemrummet på Ravnsborggade i København. Flere af jer Fucking Flink-medlemmer var med. Tak tak tak for at I kom!

Mellemrummets lokaler blev fyldt. Lars AP (det er så mig) introducerede med at fortælle om, hvorfor han tog initiativ til Fucking Flink, Tina Werborg fortalte en fucking flink oplevelse fra da hun var 11 år gammel – og så kastede det fyldte lokale sig over Best Friends Forever-eksperimentet.

BFF-eksperimentet har vi lavet med inspiration fra et psykologisk forskerteam, som i 1997 undersøgte, om man kan vække romantiske følelser blandt fremmede. Det kunne de: To deltagere blev faktisk gift seks måneder efter eksperimentet, hele forskerteamet naturligvis inviteret med til brylluppet. Hos Fucking Flink vil vi ikke ha’ bryllupsklokker i gang, vi vil bare skabe dybe forbindelser mellem to, som ikke kender hinanden. I godt 45 minutter sad fremmede derfor overfor hinanden og svarede på BFF-eksperimentets 10 spørgsmål – for til sidst at se hinanden i øjnene i 60 sekunder. Der blev købt gaver til hinanden, udvekslet telefonnumre, og givet gode råd: Mellemrummet havde masser af nye BFFs, da eksperimentet var færdigt.

Den intime og mega-hyggelige stemning fortsatte med grin, da impro-comedygruppen UHA! herefter tog scenen og lavede impro-comedy baseret på publikums indspark. Masser af latter: Det blev en vildt god aften.

Ha’ en super dag!

(: Lars AP

 

Så mangler du en sjov og meningsfuld leg til julefesterne? En leg som går lidt mere til stålet og plejer forbindelserne mellem dig og dine gæster end de mere traditionelle julefrokostlege? Eller har du en del gæster, som ikke kender hinanden? Så spil Fucking Flinks BFF-spil. Du får her vores ti spørgsmål inklusive instrukser (OG NU er det sidste, I skal …) til fri udskrivning:-). God leg og tillykke med din nye BFF!

BFF-Project-FB kopi BFF-Project-FB2 kopi BFF-Project-FB3 kopi

Læg en Fucking Flink besked

comments