BFF x Skolernes Trivselsdag – sådan gik det

unnamed-3-1024x873
Der var 300 som sidste uge hentede Best Friends Forever til skolernes trivselsdag. Vi samlede wefies sammen fra de klasser, som prøvede det. Og 7., 8. og 9. klasserne på Enghavegård skole i Gladsaxe var bare helt fænomenale, så nu sender vi en stor stak bøger til dem alle sammen: De får Fucking Flink Dig Selv, så de kan tage flere flinke skridt mod et stærkt klassemiljø.

Her er en elevs beskrivelse af hans oplevelse: Jeg sidder på min plads, Mikkel og jeg skal til at spørge hinanden om en masse ting. Jeg er lige blevet færdig med at stille spørgsmål. Jeg kigger ham i øjnene, det er lidt underligt. Jeg griner, for det er da meget sjovt – og underligt. Jeg fornemmer at vi begge synes at det er lidt underligt, at vi bare sidder helt stille og kigger på hinanden. Til sidst griner vi.

Og sådan kan en BFF-seance se ud:

BFF

 

 

 

 

Læg en Fucking Flink besked

comments