Danmarksmester i #onlineoverskud

Det er ikke ret lang tid siden, at vi efterspurgte jeres hjælp i forbindelse med internettet. Vi ville nemlig gerne blive klogere på hvad det betød, at være FFlink på de sociale medier. Derfor bad vi jer i forbindelse med vores kampagne Online Overskud om at byde ind med alle de eksempler, der var overskudsagtige på nettet. Det blev en spændende rejse ud i det virtuelle univers hvor vi besøgte grupper vi aldrig havde hørt om, links vi ikke troede var mulige og sider der var så kreative, at vi ikke kunne have gjort det bedre selv.

Det virtuelle overskud skulle fejres, og hvordan gør man det bedre end at holde et DM i online overskud? Det var et DM hvor I brugere selv kunne nominere dem som I syntes skulle vinde, og det blev til mange nomineringer! Nogen blev nomineret fordi de var kreative, andre fordi de altid var klar på tasterne med online hjælp og sidst men ikke mindst, var der også alle de sjove nomineringer, for eksempel nomineringen af Johan Strange. Han blev nomineret for ”sine fantastiske og inspirerende #becelfies #blandselvfies og #grillfies” som Jonatahn Heldorf skrev.

Skærmbillede 2014-04-29 kl. 12.51.39

Efter at have kigget de mange nomineringer igennem havde vi dog en klar vinder.  Se beskrivelsen af Torben Sangild nedenfor.

Skærmbillede 2014-04-29 kl. 12.50.56

Torben Sangild vandt DM i online overskud for sin kreative tilgang til Facebook, måden hvorpå han viser, at sociale medier er meget andet end selvpromovering og brok, og så er han en slags human Google, det er da overskud så det vil noget! Vi mødte Torben på kontoret til champagne og overrækkelsen af en spritny Nokia telefon og  verdens første diplom i online overskud. Der er aldrig nogen der vil kunne tage din plads Torben! – Du vil altid være den første vinder af DM i online overskud.

Skærmbillede 2014-04-29 kl. 12.57.56

Tak til Microsoft, Facebook og Mc Donalds for at gøre kampagnen Online Overskud mulig!

Læg en Fucking Flink besked

comments