Det bedste fra ugen på Facebook – uge 15!

Så er vi i gang med en ny uge, og derfor får I her et udvalg af jeres historier fra Facebook i sidste uge. Husk at se med på DR Ultra, når vi sender Ultra Fucking Flink i morgen. kl. 18.35 !

Christine Guldbrandsen sendte os dette billede:”Flinkhed på Københavns Hovedbanegård spor 5-6 lørdag morgen!”
1365837921519

Daniel Benjamin Frans sendte os et link til denne video:
“Hej Fucking Flink!
Jeg synes at I, ja alle for den sags skyld, burde tage et kig på den her video!
For det er da nok noget af det mest Fucking Flinke man kunne tænke sig!”

Mariola Monika Zarzycka sendtes os denne søde historie:
“Onsdag omkring kl. 12 var jeg inde i Århus for at hente min hund. Min datter havde passet hunden fordi jeg var på seminar i Odense.
Min bil stod parkeret ved Busgaden i centrum Aarhus, så jeg kunne gå en tur gennem gågaden på vej ned til min datter. På vej tilbage til bilen skal min lille hund på toilet. Hun vælger at bare gøre det på fortov. Jeg tager mine hundeposer op og rydder op efter os, og vi går videre. Da jeg kommer ned til bilen opdager jeg til min skræk at jeg havde stillet min taske på gulvet og derefter bare gået fra den. Rent tag selv bord!!!!
I tasken lå ALT, pung, min nye mobil, bilnøgler, nøgler til arbejde, huset mv. mv. Straks tænker jeg på alle de kort der skal spærres og genbestilles. Panisk løber vi tilbage til den plads, hvor hunden var på toilettet og opdager at tasken er væk. Jeg bliver lammet og grædefærdig.
Mens jeg står der, opdager jeg at der ligger en Barasso modsat hvor vi er. Jeg går opgivende ind for at spørge om nogen har set noget, ikke at det vil ændre på at tasken er væk. Ekspedienten peger over på nogle medarbejdere og spørger om det er den taske jeg mangler.
Til min store glæde står to medarbejdere og er ved at finde ud af hvem tasken tilhører.
En ærlig sjæl havde set tasken og havde afleveret den inde hos Barasso. Intet var væk. SE DET ER FUCKING FLINK GJORT !!!!!
Mange tak til den ærlige person der reddede min dag!!!”

Signe Skov Christensen sendtes os dette fine billede:
“Vil da lige dele denne fantastiske annonce med jer… Den kan man da kun blive glad i låget af
I har sikkert set den før, men den kan ikke deles for mange gange”

Signe Skov Christensen

Sarah Beck Liljeblad Stelzner sendte os denne varme historie:
“Hej til alle jer Fucking Flinke mennesker. Jeg har da lige en lille historie jeg vil dele med jer.
For ca. 3 uger siden lå jeg indlagt med min søn på 3år. Mistanken var meningitis, men efter alt for mange blodprøver, fandt man (heldigvis) ud af, at det var en virus infektion.
Han var så bange for alle der havde kitler på, og det var næsten umuligt for lægerne at undersøge ham.
Vi lå på en 4 mands stue, hvor der var børn i forskellige aldre. Det var også her, blodprøverne skulle tages. En formiddag, hvor han havde været rigtig bange og havde grædt og skreget under endnu en blodprøve, var alle de andre børn også på stuen. Da sygeplejersker, læge og bioanalytikerne var færdige, og gik videre på deres runde, kom en dreng på ca 10år, med det varmeste smil, over til min søns seng. “Hej lille dreng. Det er ikke rart, vel? Kunne du tænke dig et stykke slik eller chokolade? Du var så sej!”. Min søn, som stadig var meget oprevet, blev helt rolig, fik et smil frem og takkede ja. Drengen smilte og blev stående hos os et par minutter og trøstede og opmuntrede min søn. Jeg blev så glad indeni, at jeg ikke kunne stoppe med at smile fjollet resten af dagen. Det skal da lige nævnes, at den unge dreng, var af en anden etnisk baggrund end dansk. Ikke at det har en betydning eller gør en forskel, men i en tid med intolerance og tvivl, er det vigtigt, og opløftende, at opleve medmenneskelighed og næstekærlighed på tværs af kulturer og baggrunde.
Tak til denFfucking Flinke dreng, der trods egen sygdom, havde overskud til at udvise så meget venlighed
Mange varme hilsner fra Sarah og sønnen Magnus”

Louise Tindbæk sendte os denne søde mail:
“En lille historie fra denne skønne søndag:
Tusind tak til den rare dame der donerede 2 viskestykker til os på Amagerbrogade idag. Pelle 2år overbrækkede sit tøj, sin far og sin autostol da vi kom kørende ned af Amagerbrogade. Så vi fik vredet bilen ind til siden. Hævet Pelle ud af bilen siddende i sin autostol med bræk OVER DET HELE. Pelle ud af stolen, af med tøjet og tørret ham med de donerede viskestykker. FUCKING FLINK dame.”

Og så sendte Anne Serup Grove os link til denne artikel:
http://jyllands-posten.dk/aarhus/article5281107.ece

Læg en Fucking Flink besked

comments