Det bedste fra ugen på Facebook – uge 1!

GODT NYTÅR!

Så er vi tilbage med vores ugentlige nyhedsbrev – en uge inde i det nye år. Vi får stadig rigtig mange dejlige Facebook-mails hver dag, og da vi ikke kan dele dem alle på Facebook, får I som sædvanligt et udvalg af de fineste her:

Petra Luna Fuglø skriver:
Jeg har i dag været heldig at møde mange fucking flinke mennesker
Jeg er ved at flytte, og her er jeg i forvejen velsignet med fantatiske venner som hjælper med at slæbe (jeg flytter på 4. sal), så tak dejlige venner!
Jeg har lejet en trailer hos Shell, og det der med at køre med trailer er ikke det jeg gør mig mest i… så da jeg skal ud fra en parkeringsplads ved Mariendalsvej på Frederiksberg kommer jeg til et punkt hvor jeg ikke længere véd hvad jeg skal gøre. Til mit store held kommer der en meget sød mand til undsætning Først prøver han at guide mig ud af min kattepine, men jeg står ikke til at redde. Han spørger meget pænt om han lige skal køre den ud for mig Jo tak, hvis det ikke er til for meget besvær. Han laver (nok verdens hurtigste) vending med bil og trailer Tak, overskudsmenneske, fordi du hjalp og ikke bare stod og grinte af hvor hjælpeløs jeg var!”

Åse Preuss Helbo skriver:
Hej FuckingFlink,
vores underboer havde besluttet sig for en hjemme-fødsel, og da veerne var gået i gang forleden aften satte de denne seddel op på hoveddøren – ledsaget af en lille æske ørepropper til fri afbenyttelse! Det var da umådeligt betænksomt :o) Fødslen endte godt – med et øredøvende skrig kl. ca. 20:30, og en lille pige kom til verden. Hun kan nu glæde sig til at møde alle de glade naboer som med glæde og deltagelse fulgte med i forløbet.”

Anette Jerup skriver:
“I morges skulle jeg med metroen fra Bellacenter til Vestamager for at aflevere min pige på to i vuggestue og min dreng på tre i børnehave. Da vi når op på stationen med elevatoren holder metroen mod Vestamager der allerede. Jeg skynder mig at klippe mit klippekort og opdager ikke, at jeg i stedet for at putte klippekortet i lommen taber det på perronen. Mit fokus er på at sikre mig, at jeg når ind i toget med begge børn, klapvogn og tasker. Lige en døren lukker tager jeg mig til lommen og opdager til min gru, at jeg ikke længere har mit klippekort. Jeg kigger desperat rundt for at se, hvor klippekortet er. I det øjeblik er der en ung pige på perronen, som bukker sig, samler mit klippekort op, træder ind i metroen, rækker mig klippekortet og når lige ud, inden døren lukker. Jeg når lige at råbe tak og smile til hende. Det er fucking flinkt”

Charlotte With Christensen skriver:
Var i dag ude på en gå tur med min lille familie. Min søn ville holde mig i hånden, så jeg tog min hånd op af lommen for at holde i hans og der tabte jeg min pung uden at opdage det. Vil gerne sige tak til det søde menneske der fandt min pung og afleverede den til personalet på Amager posthus! Jeg fik min pung tilbage med alle kort og kontanter. Tak du er sku “fucking flink”

Sarah Sieker Juhlert skriver:
Jeg har været i IKEA i dag. Efter et nyt sofabord. Og efter at have mosler og bakset mit nye bord (100 x 60, 15 kg) via to busser og slæbt det op og ned ad fortove, kom jeg endelig hjem til min egen opgang. Med arme, der efterhånden var syret godt og grundigt til, en knækket negl, ondt i ryggen og meget, meget langt op til femte sal hvor jeg bor. 

Men! Så kommer pakkeposten. Han overhaler mig egentlig i stuen, men standser, smiler og siger “Skal du ikke lige have en hånd med den dér?” Og Vupti! Så har han simpelthen slæbt mit latterligt uhandy og tunge nye sofabord HELT op på femte sal. Selv om han bare skulle aflevere en pakke til hende på anden sal.

Dét er simpelthen bare god service -Og jeg var ikke engang kunde!

Så hermed TUSIND tak, og en kæmpe stor karma-stjerne til ham den søde postfyr, der gav mig en hånd! Tak!”

Dorte Kjelgaard sendte os en musikvideo og skrev til os:
Pænt goddag I Fucking Flinke mennesker, der hele tiden inspirerer os allesammen til at være sødere og rarere ved hinanden – jeg sidder i London og følger med og synes, mine landsmænd i moderlandet er noget så inspirerende! …og forsøger at gøre mit for at internationalisere konceptet.

Nå, men faldt over den her video – den er vist fra et eller andet kristent initiativ og har ikke lyst til at skulle starte en religionsdebat på jeres fantastiske fb-side, så I får den lige privat, så kan I bestemme, om I vil dele den eller bare blive varme indeni af den selv.

Den viser dybest set bare på en meget inspirerende måde, hvad det vil sige at være Fucking Flink, og hvordan en FF bevægelse fungerer – det er kun til allersidst, de smider et skriftsted fra bibelen ind.”

Godt nytår og glædelig januar fra det store udland til verdens bedste andedam!

Noah & The Whale:

 

Rigtig god tirsdag!

Læg en Fucking Flink besked

comments