Det bedste fra ugen på Facebook – uge 10!

Victoria Løie Jespersen sendte os denne besked:
“jeg oplevede lørdag nat en ualmindelig rar dame! jeg stod på en togstation og havde ingen ide om hvordan jeg skulle komme hjem. der var helt tomt.. da jeg ser en pige stige ind i en taxi løber jeg hen til hende for at høre hvor hun skal hen og om jeg kunne køre med. vi skulle heldigvis samme vej så hun sagde ja til at jeg kørte med. jeg skal sættes af først og da jeg skal til at betale min del af regningen sagde chaufføren at han kunne ikke dele den hvis vi betalte med kort. ingen af os havde kontanter så vi var pænt screwed.. MEN den søde søde søde dame sagde at det var intet problem, hun skulle nok betale hele regningen og jeg behøvede ikke give hende en øre. jeg var SÅ overrasket over hendes venlighed og prøvede at takke hende så pænt jeg kunne. flinke dame: hvis du er derude så vil jeg bare lige sige 1000 TAK!!!!!!!!!!!”

Maria Buck Jensen sendte denne historie til os:
“Jeg er vild med ‘Fucking Flink’, har nærmest delt ud af bogen og skrev eksamensopgave om den i 3.g. Hverdagen byder på så mange flinkheder, hvis bare man lægger mærke til dem, men I skal have historien om min vidunderlige nabo Michael:

Jeg sad i stuen mandag morgen og kunne pludselig høre lyde fra køkkenet. Jeg var alene hjemme og blev en smule nervøs, da lydene fortsatte. Gennem glasruden i min hoveddør kunne jeg pludselig se, at der stod en mand, men han hverken bankede eller ringede på. Han lænede sig forover og jeg tænkte “Nu bryder han ind!”, men nej.
Han rejste sig igen og begyndte at vaske mit vindue, for det var min nabo Michael, der havde besluttet at vaske mine ruder også, da han nu var i gang med sine egne.
Se, det er fucking flinkt naboskab i Hessensgade på Amager og det skal da også nævnes, at han i sidste uge tilbød pandekager gennem sit køkkenvindue, da jeg kom hjem fra arbejde. Tak til mennesker som Michael, der skaber smil

Og tak til dig, Lars AP, for at have gjort det danske folk opmærksom på livets flinkheder.

De bedste hilsner Maria”

 Lene Poulsen sendte os denne historie:
“Jeg skal på RehabiliteringsCenter for kræftramte om en uge. For at spare penge på togbilletten, skulle jeg til Aalborg og have lavet sådan et DSB-pensionist-kort.

Da jeg kommer ind på stationen, hænger der et skilt på døren “Lukket på grund af møde”. Sådan noget øv! Jeg havde over 100 km tur/retur, for at få lavet det kort.
Der stod på skiltet, at man kunne henvende sig i 7-11, så det gjorde jeg.

Den unge mand bag disken fortalte mig, at de desværre ikke laver nye kort. De fornyer kun. Øv igen.
Jeg mumlede noget om de 100 km, og synes det var træls, jeg skulle tage turen igen i denne uge (jeg har ikke så mange kræfter, så det er en noget hård tur for mig, men det vidste den unge mand jo ikke).
“Øjeblik” sagde han. Så fes han rundt der bag disken, og ud bagved.
Tilbage kom han med et fint blåt DSB “cover” (dem de ikke havde liggende).
Han gav mig simpelthen hans eget!! Så jeg fik lavet mit kort.
Udover, at det var Fucking Flinkt, så var han så livlig, glad og humoristisk, at jeg gik derfra med et stort smil på læben.
Hvis du, unge flinke mand, læser det her, vil jeg gerne – endnu en gang – sige TUSIND TAK ”

Annette Klarborg Pretzmann sendte os denne historie:
“Jeg var ned og kobe kage i dag til vi skulle besoge noget familie. da jeg skulle betale stod jeg med arabiske dirhams.
forvirringen bredte sig pa begge sider af disken. og jeg sagde, at jeg sa matte hjem efter Danske kroner, da jeg abenbart havde taget de forkerte penge med.
men nejnej den sode ekspedient, sagde det behovede jeg ikke. jeg kunne da bare komme ind med pengene imorgen. hun stolede fuld og fast pa jeg kom tilbage.
og det var trods alt kr 190,-
se det er fucking flinkt. sa stor tak til den sode ekspedient i La Bonta i Gravensgade/aalborg.”

Anne-Marie Hegelund sendte os denne inspirerende historie, som vi delte på væggen, men hvis I ikke fik læst den, så kommer den her igen:
“Jeg har litt hverdagsglede jeg gjerne vil dele med jer. På Valentinesdag sat jeg på jobben og tenkte jeg ville glede noen av mine kolleger på denne “kjærlighetsns dag” og skrev følgende:
I dag er det Valentinesdag og da kan man fortelle noen at man liker dem og derfor skriver jeg følgende til deg: DU er en kjempe god kollega. DU er snill og omtenksom. DIN gode humor og gode humør gjør dagen min så mye lettere og jeg blir hurtigt i godt humør når du kommer og fyrer av en god vits;o) Jeg er kjempe gald for at du er min kollega;o)
Da jeg hadde trykket på “SEND” kjente jeg at jeg faktisk ble glad over å skrive dette og bestemte meg for å skrive til flere. Jeg endte opp med å sende 20 e-mails til kolleger med KUN hyggelige og positive komplimenter. For en hyggelig dag det ble;o) Jeg fikk de søteste og hyggeligste tilbakemeldinger, noen kom bort til meg og gav meg klemmer, noen til og med med tårer i øynene;o) Stemningen på min arbeidsplass denne dag var til å føle på, alle gikk rundt og smilte;o) Det anbefales derfor på det sterkeste å gi dine kolleger uforberedte komplimenter:o)

Takk for en god side;o) Jeg bor i Norge og har danske TV-kanaler og så akkurat om denne siden på Aftenshowet (tror jeg det var). Det er så deilig å være positiv og det smitter som regel over på andre rundt deg;o)

KH
Anne-Marie, Nordmands Dansken”

Dothe Rasmussen sendte os dette billede:
“Kære FF
Tak for jer. Her er noget der gjorde mig rigtig glad i sidste uge. Jeg er nu i gang med at få lavet mine egne kort og har en hel hær af flinke mennesker, der er klar til at dele ud
Kærligst, Dorthe”

Dorthe Rasmussen

 

Jonas Furvus sendte os denne video:

Læg en Fucking Flink besked

comments