Det bedste fra ugen på Facebook – uge 11!

Velkommen til endnu en kold mandag i flinkhedens tegn!

Her på det seneste har vi oplevet at få en del mails, som handler om flinke buschauffører, som altid smiler og siger ‘velkommen’ eller ‘rigtig god dag’, til passagerer, der stiger på og af. Hvor er det skønt! Det er den slags små, venlige gestusser, der sætter dagen i gang på den fede måde. En venlighed, som vi tager med os, og som vi måske senere sende videre i form af et smil til vores kollega, en hjælpende hånd til den ældre dame, der skal over vejen, eller endda lidt tålmodighed i køen i Netto. Derfor: Tak til buschaufførerne, som sørger for at give os alle sammen en god start på dagen!

Her er et udvalg af jeres fucking flinke historier fra sidste uge:

Anne Katrine Fredholm Lund sendte os denne mail:
“Vil bare fortælle om den utroligt flinke buschauffør der kørte bus 918X fra Randers til Aarhus i morges. Han er altid glad og i godt humør, når han kører fra sidste stop i Randers kalder han over højtaleren og ønsker alle “God rigtig hjerteligt velkommen i bussen … jeg ønsker jer alle en behagelig rejse og en god dag … ” Det giver liv til bussen, og alle bliver i godt humør.”

Dorte Jørgensen havde fået denne søde – og anderledes – mail fra Fotosjov.dk:
“Jeg smilede hele dagen over denne fantastiske mail modtaget fra Fotosjov. Det er sgu da en fucking flink måde at skrive til kunderne på. Mer’ af det…..
Kære Dorte Jørgensen
Vores team af kvalitetstjekkere er blevet færdige med at votere og dommen er klokkeklar
– din pakke med ordrenummer 1119XXX er godkendt og klar til afsendelse.
Vi har gjort os stor umage med produktionen af dine fotominder, så da din pakke skulle
afsendes, indkaldte vi hele firmaet til en fællessamling, hvor vi sammen kunne ønske
din pakke ”god rejse”!
Vi stod i en rundkreds og så spændt på, at vores pakkespecialist forsigtigt indpakkede dine
fotominder i den bedste emballage, der kan købes for penge.
Derefter gik vi i samlet optog gennem byen til posthuset med din pakke, hvor vi satte
Post Danmark ind i sagens alvorlige karakter.
Post Danmark har lovet at sætte deres bedste postbud på sagen – og oplyser, at pakken
med 98,6% sikkerhed er fremme på Lauravej, 2500 Valby Danmark
i morgen . Er du nysgerrig, kan du følge pakkens vej fra os til dig på dette link
Nu er vi så kommet tilbage til firmaet for at skrive denne e-mail til dig
– firmaet føles lidt tomt, nu hvor din pakke er afsendt.
Selvom vi alle er udmattede, glæder vi os allerede til din næste opgave.
Vi håber, at det har været sjov at handle hos FotoSjov.dk.
Vi har i hvert fald haft det sjovt.
Kærlig hilsen
IT-afdelingen”

 Rikke Weirup Jensen mødte to søde piger og sendte os efterfølgende denne mail med disse to billeder:
“Jeg mødte to piger, da jeg var på vej hjem. De var ude og dele positive budskaber ud og jeg fik også en lille seddel, som jeg blev meget glad for. Eftersom de stod næsten udenfor min gadedør, stak jeg telefonen ud af vinduet og spurgte om, det er ok at jeg offentliggør, at de er fucking flinke.”

1363186985180

1363186986142

Månsson Morten sendte os denne mail:
“Inspireret af Fucking Flink købte jeg i morges en kaffe latte og en choko-croissant og gik hen og gav morgemad til den hjemløse, der står og sælger Hus Forbi foran Føtex ved Nørrebro Station… Han blev vældigt glad og jeg havde optur hele vejen hjem .”

Kaja Larsen sendte os dette billede, sammen med mailen:
“Det er da fucking flinkt at sørge for os rygere kan holde os tørre, når vi er fucking flinke og går udenfor og ryger. Tak til krumtappen.”

1363017933970

Luna Møller sendte os denne mail om sin koncertoplevelse i Vega:
“Hej, Jeg vil gerne fortælle om en fucking flink historie. Jeg var i aftes til koncert på vega, jeg er kommet ret sent, derfor har jeg selvfølgelige ikke fået en særlig god plads, hv hvilket irriterer mig. Mens jeg står og irriterer mig over dette ser/hører jeg to forholdsvis høje piger to forholdsvis lave piger der står bag dem at komme foran dem. Og det er sgu da fuckng flink ! De ‘høje’ var alligevel et hoved højere end de lavde, så det gjorde jo ikke deres plads dårligere. Er dog ret sikker på at de ‘laves’ blevet meget bedre, ligesom min gjorde, for jeg kunne jeg kunne jo faktisk godt se, også var jeg jo omgivet af så flinke mennesker.”

 Søren Warthoe sendte os denne mail om sin oplevelse i en travl Netto:
“Hej Flinke fyrer og kvinder. En tirsdag eftermiddag omkring kl. 17 i Netto. Rushhour med lange køer, trætte børn, trætte forældre og stress over aftensmaden. Jeg står i køen og skal til at ligge mine varer op på båndet, da jeg kommer i tanke om at at glemt en pose kartofler. SHIT – mange bag mig.. Jeg spørger manden bag mig om det er ok jeg henter dem. Det er det. Da jeg kommer tilbage ser jeg manden bag mig først i gang med at lægge mine varer op på båndet og dernæst begynder at pakke MINE varer. Jeg bliver overvældet af glæde og det redder en ellers travl tirsdag i Netto. Jeg bliver helt varm inden i – og smilene i køen bredte sig. FUCKing flink fyr.”

Ha’ en god uge, alle sammen!

Kærlig hilsen Fucking Flink

Læg en Fucking Flink besked

comments