Det bedste fra ugen på Facebook – uge 12!

Så er det snart påske – nogle holder sikkert allerede fri, men I skal ikke snydes for lidt fucking flinke historier fra sidste uge.

Rigtig god påske til alle!

Thomas Peter Mygind havde set dette søde brev på en lygtepæl i krydset ved Jarmers Plads, tog et billede og sendte det til os med denne besked:
“Hej FF! Jeg så dette brev på en lygtepæl i krydset modsat Jarmers Plads. Det fik også mig til at smile, og selvfølgelig straks hoppe af min cykel og tage billedet. Dejlig fredag  Hygge! KH Thomas”

image_1363969998524366

Lea Maria Kielsholm sendte os denne mail om nogle af hverdagens helte:
“Her er en lille historie om en venlig mand, der gjorde min dag meget bedre!
Som hjemmehjælper har jeg altid travlt. Tidligere på ugen var det et hæsligt stormvejr, og jeg var allerede forsinket på min rute. På vej til et besøg, cykler jeg ned ad en sti, hvor jeg pludselig ser to mænd, der er i gang med at fælde meterhøje træer – stien er dermed fuldstændig ufremkommelig for en cyklist. Jeg bliver rimelig modløs ved tanken om, at skulle cykle tilbage ad stien og finde en anden vej, det havde jeg slet ikke tid til. Mens jeg står og vurderer situationen, kommer den ene mand og prikker mig på skulderen – “skal jeg ikke lige bære din cykel over, så kan du liste bagefter”… åååh jo! Den store stærke mand tager min cykel over hovedet, og bærer den godt 50 meter! Jeg takkede ham mange gange, skyndte mig videre og nåede hele min rute. Han var altså fucking flink
– Lea”

Signe Koustrup sendte os denne mail, som minder os om, hvor lidt der egentlig skal til for at ændre en anden persons dag i den positive retning:
“Nogle gange kan en lille flink gestus gøre en større forskel end man aner…
Jeg holdte tidligere i dag på cykel og ventede på at kunne krydse en ret trafikeret vej i myldretiden.
En dame holdte tilbage og lod mig komme over.
Jeg krydsede vejen og kørte videre med min datter i trailer bagpå, nåede lige akkurat ind og fangede lægen, der ellers var på vej hjemad. Fik en recept til barnet, der har fået øjenbetændelse. Har nu fået startet behandling af hende, hvilket gør at hun gerne må komme i vuggestue i morgen.
Mens jeg holdt og ventede på at krydse gaden, var jeg ellers begyndt at omplanlægge dagen i hovedet – hvis jeg skulle være hjemme med datteren, skulle der jo slettes aftaler i kalenderen.
Kære flinke, ukendte dame, der valgte at holde tilbage: At du ofrede 20 sek. af din tid på at lade mig slippe over gaden, gjorde en hel dags forskel for mig. Tak”

Gitte Hansen sendte os denne mail om en flink person, der havde overskud til at hjælpe – hele vejen:
“Jeg skriver fuld af forundring og benovelse. Tænk at der findes så søde mennesker!. I dag købte jeg ind i Netto og fyldte min vogn op med store tunge varer. For en gangs skyld havde jeg taget bilen på job, p.g.a. snestormsvarsel. I den Netto jeg handler i er der elevator ned til en parkeringskælder. Hvor er det smart! Så kan man rulle sin indkøbsvogn helt hen til sin bil! Hvis den altså virker!
I dag virkede elevatoren ikke, og det opdagede jeg først da jeg havde betalt og stod med en fyldt vogn. Jeg havde ALT for mange varer til at kunne bære dem. Jeg var ret fortvivlet og overvejede at tilbagelevere alle varerne, men ekspedienten havde travlt med en lang kundekø.
Jeg står helt opgivende og pludselig kommer der en frelsende engel, en sød ung pige siger “Jeg skal også i parkeringskælderen. Jeg kan se at du har brug for en hånd”
Jeg blev helt paf og vildt glad og slog straks til. Vi fik samlet varerne sammen, og ved fælles hjælp fragtet alle de tunge varer i parkeringskælderen. Op og ned af trapper med 5 kilo kartofler, gulerødder og 5 liter sprinklervæske.
Jeg var imponeret over den hjælpsom hun udviste og takkede overstrømmende. Den frelsende engel sagde blot “Når bare du bliver glad, så gør jeg det gerne”
Da vi nåede frem til parkeringskælderen sagde jeg “Lad bare tingene stå, så kører jeg bilen hen og henter dem”. “Nej ingen skal hugge dine ting. Nu har jeg så godt fat, så jeg følger dig hen til din bil”.
Dagens gode oplevelse. En umulig uoverkommelig situation ændredes til en positiv oplevelse. Dejligt når et medmenneske rækker hånden ud og tilbyder sin hjælp.
Du frelsende engel, hvis du læser med her, TAK du søde!. Sådan en som dig gør verden til et bedre sted!”

Daniel Benjamin Frans sendtes os et link til denne video, som vi delte på siden – den tåler et gensyn:

Læg en Fucking Flink besked

comments