Det bedste fra ugen på Facebook – uge 2!

Så er vi allerede nået til d. 14. januar – halvdelen af første måned i 2013 er allerede gået. Vi håber, at I nyder det nye år. Her er nogle af de historier, som I har sendt til os på Facebook.

Rigtig god mandag!

Jonathan Zacho Bruun skrev:
“Har lige været på den flinkeste bustur nogensinde!
Jeg sidder i bus 66 mod Emdrup, og hele vejen fra Bodtenhoff plads, holder chaufføren og venter de to ekstra splitsekunder, for at de alle kunne komme om bord. Og mange kom løbende og takkede smilende allesammen den flinke buschauffør. Jeg sidder forrest i bussen og glæder mig over det
Omkring vesterport hopper der så en lille fyr på omkring de 10-11 år ind. Han er lidt nervøs, for han har glemt at købe sit klippekort og har kun en 100seddel. Chaufføren venter til alle er steget ind og siger vist til drengen at det er ligemeget, for han kan ikke give tilbage og at han bare skal gå ned. Drengen siger lidt nervøst tak og stiller sig i midtergangen, hvor han efterfølgende går lidt rundt om sig selv og nervøst kigger ud af vinduerne efter hans stoppested. Da bussen holder stille kort tid efter, og venter på en lidt langsom løber, springer en ung mand ned af trappen og tilbyder chaufføren at betale drengens billet. Han giver chaufføren penge og insisterer på at betale. Han troede at bussen holdte stille, fordi chaufføren ikke ville lade drengen køre med. Og i det samme kommer den forpustede løber springende ind og smiler og siger tusind tak. Det går hurtigt op for den unge mand at han havde misforstået og undskylder til chaufføren, da han får drengens billet. Drengen siger mange tak for sin billet, og både chaufføren, jeg selv og min sidemand roser den unge mand, der vist ligesom drengen, følte det hele lidt akavet, og begyndte at grine og gik tilbage på sin plads.
Drengen blev stående indtil Lundtoftegade og kom godt afsted. Og jeg selv og min sidemand gik glade og smilende hjem, fra vores stoppested på frederiksborgvej.
Fuck en flink bus ! ”

Pernille Præstiin Henning skrev:
“Kære fucking flink. Jeg mistede min pung for over en uge siden, hvor der lå 400 kr og mastercardet. Jeg havde opgivet at få den igen. Igår ringer en dame til mig og siger at en af hendes elever havde fundet pungen med penge og alle mine kort. Det er fucking flink! Tænk at der stadig findes ærlige mennesker. Blev simpelthen nødt til at dele det med jer! God dag ”

Vivian Larsen skrev:
“Vores dejlige søn Patrick fik i 2012 konstateret CLL, kronisk lymfatisk leukæmi, hvilket er en ganske rædselsfuld sygdom at skulle håndtere. Patrick blev sygemeldt og kom kort tid efter i kemobehandling og skal fortsætte med det frem til april i år. Da Patricks udgifter er de samme, men indtægterne gået væsentligt ned, tog vi derfor kontakt til hans forsikringsselskab Industriens Pension for at få udbetalt præmien for kritisk sygdom, men NEJ, det ville de ikke anerkende på trods af, at såvel læger som Hæmatologisk Selskab har udtalt, at Patricks sygdom ER ondartet. Patricks sag var i såvel radio som i Godaften Danmark og på grund af den megen medieomtale i november 2012 blev der indkaldt til ekstraordinært generalforsamling i Industriens Pension og det blev besluttet, at ændre betingelserne således, at fra 01.01.2013 vil mennesker med CLL kunne få udbetaling for kritisk sygdom, dejligt for dem der kommer efter, men Patrick fik ingenting. Jeg mener… Vi må da have haft ret, siden Industriens Pension nu har ændret deres betingelser???
En dejlig pige besluttede på baggrund af medieomtalen, at det bare skulle være løgn. Så Kate Bolther Jensen to action og startede en FB side “Støt Patrick Behrens Larsen” med henblik på indsamling til fordel for Patrick. Dette har resulteret i, at Kate sammen med hendes veninde Tina Piil Ohlsen og en helt masse andre dejlige mennesker nu har samlet effekter ind til en auktion. Denne auktion er åben for alle “Patricks auktioner”, hvor alle udover at kunne gøre en god handel også er med til at støtte Patrick. Se det er et rigtigt eventyr fra den virkelige verden og Kate, Tina og alle de andre er mine hverdagshelte  Derfor skal der fra mig som er mor til Patrick lyde et stort tak og I er bestemt Fucking Flink.”

Lise-lotte Abildskov skrev:
“Meget kan man sige , men idag var vi godt nok heldige og møde nogle fucking flinke mennesker!
Vi er i Århus på søskende tur, hvor vi holdte ”dagen før fødselsdag” for vores mindste søster, som bliver 7år imorgen
Vi har aftalt at spise mad på jensens bøf hus og derefter tage i build-a-bear butikken og købe fødselsdagsgaven
Det er lørdag og vi køre fra Horsens 14.30.
Vi har kigget på nettet at Bruuns galleri skulle lukke kl 18.00, så det tager vi til sidst, som en overraskelse
Vi starter med at spise, hvor vi hygger os og tager os god tid! Vi ender på strøget, men klokken er slået 17.00 og butikkerne lukker, så vi går i Bruuns galleri.
Vi glæder os til at overraske vores søster med en build-a-bear bamse, men underligt nok, så har butikken lige lukket
Vi går ind i butikken og spørg pænt om hvorfor de lukker nu? Eftersom vi har set de havde åbnet til kl 18.00. Damen i butikken forklare at det måtte have været en fejl fra centret side og beklager meget! Vi forklare vores besøg i århus og må så fortælle vores søster, at centeret har lukket.
Damen bag kassen, kan godt se vores situation og giver os muligheden for at lave en bamse, imens butikken lukker og der bliver gjordt rent!
Vi takker pænt ja, og er rigtig glade, selvom det er ganske pinligt!
Jeg syndes det er FUCKING FLINK at være så sød, at holde åben for os, og give den tid der skulle til.
Vi siger mange gange tak for en kanon god service og behandling i build-a-bear butikken i Århus!!!!!!  tak for vores dag i århus blev perfekt, samt at vores lille søster fik sin fødselsdags gave.”

Camilla Heyn skrev:
“Jeg har tænkt længe på at skrive denne historie til jer, men har først fået tid nu.
Kort inden jul var vi løbet tør for træpiller, og bestilte derfor 2 paller hos Land og Fritid.
Da pillerne skal leveres, er der imidlertid faldet en del sne, og chaufføren ringer for at høre hvordan vores vej ser ud, og vi må desværre fortælle at han nok får svært ved at komme ned af den uden at sidde fast.
Nå men chaufføren siger at han er ved vores vej om en halv times tid, og at han så vil se på forholdene.
En halv time senere ringer han og siger at han ikke kan komme ned med lastbilen, men han vil køre dem ned til os på sin truck!!
Så den gode mand parkerer sin lastbil oppe på en større vej, og kører ca 1 km ned af vores vej iført kæmpe flyverdragt, hue og vanter i sin trehjulede truck og leverer en palle træpiller lige foran vores carport, kører tilbage til lastbilen og henter den anden palle og leverer også den foran vores carport. TUSIND TUSIND TAK!! Det er virkelig flinkt, og helt i orden service!!”

 

Læg en Fucking Flink besked

comments