Det bedste fra ugen på Facebook – uge 7!

I Østen stiger solen op – når det altså ikke lige sner og er tåget 😉 Her bringer vi et lille udvalg af de historier, som I sidste uge sendte til os på Facebook!

Ninna Jørgensen skrev til os:
“En af min gode drenge venner og jeg var i Herning her forleden, da han lagde mærke til en lidt ældre kvinde, der gik lidt sjovt. Vi gik lidt stærkere end hende, så vi kom op foran hende, hvor vi så hendes lille datter, der nok var omkring 7-8 år, gå foran sin mor for at holde hende oppe. Moren gik og lagde alt sin vægt på sin datter. Så min ven sætter farten lidt ned og spørger moren, om han ikke skal hjælpe hende. Hun tøvede lidt i starten da hun ikke kendte ham og ikke ville give ham noget besvær. Men han sagde, at det ikke ville gøre ham noget, så hun lagde en arm rundt om ham og den anden på hans skulder. Han gik så og tog en masse af hendes vægt, fordi hun havde noget med sit knæ. Vi gik nok med hende 500 meter, og min ven har lidt med ryggen, så jeg kunne se på ham, at det gjorde ondt, for hun var en lidt “kraftig” kvinde, men han sagde ikke noget. Vi kom så ned til det sted, hvor hun skulle hen, og han gik med hende helt hen til døren, hvor hun så stod op af døren og takkede ham og roste ham for, at der ikke var mange som ham tilbage.
Det synes jeg er fucking flinkt af min ven, nu han har dårligt ryg men tænker mere på hende kvinden en sig selv. Han hedder Mathias Orloff Nielsen”

Helle Nanna Larsen skrev til os:
“Hvor er det fantastisk, at der findes sådan et menneske!
I går omkring midnat skal jeg hjem fra arbejde, jeg skal nå en bus, ved egentlig det er håbløst, jeg kan ikke nå den, men jeg styrter afsted ned af gaden, da en mand på cykel, kører op på siden af mig, spørger om jeg skal nå en bus og hvorfra, jeg svarer og han siger promte, “du tar min cykel, så går jeg op og henter den”, jeg springer måbende på cyklen, råber tusind tak, drøner afsted og når lige akkurat min bus – stadig undrende og meget glad
Tænk engang et menneskeligt overskud og venlighed, jeg smiler hele tiden når jeg tænker på det.”

Katja Grith skrev til os med disse to billeder:

Katja Grith 1 Katja Grith 2

“Valentins morgen kl 6.09 samlede bussen mig op. Kommer ind til fint anrettede aviser med hjerte chokolade til os morgen kunder
Gik op og sagde pænt tak til chaufførens overskuds energi og for at starte min dag med et ekstra smil. Han mindede mig her om at det var Valentine Day og bad mig give chokoladen videre til en jeg gerne ville se smile  Den endte hos min skønne veninde der smilede stort trods morgen trætheden
Tak til den sødeste chauffør, offentlig transport var bare lidt hyggeligere den dag! ”

Anna Nørgaard Sørensen sendte os dette billede, fra hjemmesiden 9GAG.com:

Anna Nørgaard Sørensen

 

Og så gjorde en anonym læser os opmærksomme på Benny Andersens digt, som hun synes, passer ind i vores univers:
“Jeg vil gerne opfordre jer til at dele dette fantastiske digt, der med ét mindede mig om siden her da jeg hørte det.

Morgenhymne af Benny Andersen

I dag skal der leves, folkens!
Vi er allerede i gang
startede tidligt i morges
vand i ansigtet
kaffe i halsen et rask skænderi
og lidt morgenavis.
Vi mangler stadig latteren
arbejdet
kærligheden
og et par måltider til
så mere kul på, folkens!
Nye ideer modtages gerne
Hvad med uden forklaring
at gi grønthandleren et kys
eller ta frakken omvendt på
Det skal mærkes at vi lever
Musik må der til
og blomster til alle
hvem ved, en enkelt banan måske
Øs hele din sjæl og opfindsomhed ud
hold kroppen i gang så den damper
thi hellere dampe end støve
Skriv tredive breve og plant et træ
efterlign et par fuglestemmer
tillæg din kone en frygtelig last
og tilgiv hende på stedet
det er alt sammen tegn på liv
Endnu er dagen spæd
du kan nå en masse
inden du segner livstræt om
for i dag skal der sørme leves..
overdriv for en gangs skyld:
Thi kendes for ret:
Du er dømt til at leve!
Du må ikke kassere din skæbne
tværtimod tage den på dig
Fyld den ud
som din hud!
Bid livet i låret
Find fremtiden frem
Rut med planer og visdomsord
Brug store ord i massevis
(VÆR FUCKING FLINK) ”

 HA’ EN FABELAGTIG UGE ALLE SAMMEN!!! 

Læg en Fucking Flink besked

comments