Det bedste fra ugen på Facebook – uge 8

Flere af jer har i sidste uge sendt billeder fra forskellige steder i landet, hvor søde beskeder og kærlighed bliver spredt. Vi deler nogle af dem her:

 

Vi fik dette billede fra en anonym bruger:

image_1361711144552610

 

Solvej Nygaard Gregersen skrev til os:
“Hej FF! Hermed flinke Café N på Blågårdsgade. Bedste hilsner Solvej”

cafe n cafe n 2

 

Cecilia Gramstrup Correia sendte os dette billede:
“Hej fucking flink. Ville bare dele dette billede med jer. Fandt dette super søde stykke papir hængende på den gule mur ved Nørrebros Runddel idag, da jeg og min veninde var ude og filme til et medieprojekt, vi kunne ikke andet end at trække på smilebåndet og tage lidt kærlighed med os. Vi synes også i skulle have lidt, så værsgo, share the love!”

Cecilia Gramstrup Correia

Lotte Rochat skrev til os:
“Hej FF. En lille men superflink oplevelse fra hverdagen. Jeg var på Louisiana og så den skønne udstilling Warhol- Tidlige tegninger, hvilket er en utrolig smuk udstilling. Gik ned i butikken og der var en familie med to mindre børn. Det ene barn fik kigget med fingrene på noget designer keramik og ved et uheld smadret det… Forældrene irettesatte ham og så meget nervøse ud og spurgte ekspeditricen om noget at feje op med og de skulle nok betale. Den søde ekspeditrice sagde med det samme til barnet først og så til forældrene, at det skulle de ikke tænke på, det var okay og til sidst: hvor der handles der spildes.  Alle så lettede ud og den lille dreng smilede. Dejlig oplevelse at se at der er rum til fejl og at designer ting er til at bruge…. Tak til Lousiannas altid søde og imødekommende personale!”

Inge-Lise Jørgensen sendte os denne historie:
“Har verdens bedste naboer. Hertil morgen bankede de på, for at fortælle at der havde været indbrud i flere biler på P-pladsen i løbet af natten bl.a. vores. Vores nabo – der arbejder hos VW i Køge – tilbød at tage bilen med på værksted med det samme. Midt i det trælse – selvom den er forsikret, så kommer det jo altid til at koste en del, specielt til førtidspensionister – så er vi så glade for at der findes mennesker som vores nabo. Hun har kørt på arbejde i en iskold bil – vinduet var jo smadret, så der står en flaske rom og en god te og venter på hende når hun kommer hjem i dag.”

Mathilde Muskbjerg Madsen sendte os et link til denne dejlige video:

Læg en Fucking Flink besked

comments