Det bedste fra ugen på Facebook – uge 9!

Pernille Vamberg skrev til os:
“Jeg skulle til eksamen på metropol i kbh. Bor til dagligt i Århus og skulle med tog til eksamen. Da jeg vat steget ud af toget og sad i bussen på vej til metropol opdagede jeg at jeg havde glemt mine plancher som jeg skulle bruge til eksamen. Jeg skyndte mig ud af bussen, løb tilbage til hovedbanegården, men for sent, toget var på vej til kastrup. Jeg kontaktede noget dsb – personale som kontaktede togstewarden i toget. Han fandt dem, men det var for sent at sende dem tilbage med toget fordi jeg skulle op til eksamen en halv time senere. Vi aftalte at han skulle sende dem med en taxa til metropol og jeg selv skulle tage en taxa for at tage imod dem. Da jeg ankom med taxaén var den anden taxa ikke ankommet og det var tid til at jeg skulle op til eksamen. Heldigvis kom en af mine medstuderende forbi og tilbød at bytte tid med mig og gik op. Taxaen kom kort efter, taxachaufførren smilede at den var betalt og med hilsen om held og lykke til eksamen. Jeg fik 10 og er blevet en fantastisk oplevelse rigere. Hold da op hvor er der mange fucking flinke mennesker!”

Thomas Andersson sendte os denne historie:
“I går skulle jeg aflevere min bil på værksted. Udover min mekaniker, var der også en kraftig ung man, som ikke var for høj. Da jeg skulle til at tale med mekanikeren, gav han den unge mand et klem og sendte ham afsted med ordene: “det skal sgu nok gå! Vi ses i morgen”
Jeg tænkte at han måske havde skadet en bil og var ked af det, men min mekaniker kunne fortælle at han havde ansat ham. Det undrede mig lidt, da han ikke ligefrem lignede en mekaniker. “Er han mekaniker?” Spurgte jeg. “Nej, men han stod og græd på gaden. jeg spurgte hvorfor, og det var fordi han var blevet fyret fra sit job pga. Overvægt, så jeg finder noget han kan, feje, rydde op eller andet, og så snakker jeg med sagsbehandleren, og siger at han starter hos mig i morgen! Han skal sgu ha noget at stå op til, så han ikke sidder derhjemme og trøstespiser”
Aytekin Yücelbas, i Horsens, du er en hverdagshelt!!”

Lene Kragelund sendte os et billede med en besked fra en angrende cykeltyv – tyveri er ikke fucking flinkt, men godt, at der er nogen, som kommer på bedre tanker 🙂

cykel

Rasmus Lorenzen sendte os et link til denne video:

 

Og Vanja Horvat sendte os dette billede sammen med denne søde historie:

1361975119596

“Sad i morgentoget på vej ind til studiet. Var fuldt igang med at læse, der en flot ung mand kommer og sætter sig overfor mig. Jeg kigger lige hurtigt op og smiler, hvor jeg derefter læser videre koncentreret i en times tid. Min læsning bliver afbrudt af at den søde mand sætter denne lille post-it med ordene “You have a beautifull smile. Have a awesome Day! på mit kompendieum – på hans vej ud af toget. Det er fucking flinkt, og gav god energi fra morgenstunden af  tak!”.

 

 

 

 

 

Læg en Fucking Flink besked

comments