Flink Challenge – Vær fucking flink en hel uge!

coverFB2

Vi kalder det Flink Challenge. Det foregår i uge 20: Mandag d. 15. – fredag d. 19. maj.

Mennesker, der gør flinke ting, gør ikke bare livet rart for alle os andre. De griner også mere, er mere kreative, føler sig i stand til at klare hvad som helst. Og har bedre sex.

Derfor inviterer vi dig og alle du kender med på en uges flink træningslejr, hvor vi sammen træner vores sociale sixpack. Det bliver et DHL løb for flink: Gennem fem udfordringer – fra mandag til fredag – gør vi det let og sjovt at blive en af hverdagens superhelte.

Hvorfor?
Vi mennesker gør det, vi plejer. Vil man gøre noget nyt, er det bedste råd bare at starte på det. For har man først gjort noget én gang, har man startet en ny vane. Næste dag er det endnu lettere at gøre det. Og før man ved af det, er man sådan én, ‘som bare gør den slags’. Men alene er det svært. Med Flink Challenge tager vi hinanden i hånden. Alt er nemlig lettere, når man ikke er alene.

Hvordan?
Vi har lavet fem udfordringer, der hver især tager livtag med, hvordan du bliver Fucking Flink. Overskrifterne på de fem Challenge bliver dem her:

Mandag: Små skridt

Tirsdag: Det nytter

Onsdag: Åbner din verden

Torsdag: Brug dig selv

Fredag: Vi gør det sammen

Hver dag sender vi dig en mail, som fortæller om dagens udfordring og giver inspiration til, hvordan du kan udføre den. Hver aften beder vi dig sende en kort update om, hvordan du klarede din udfordring. Gerne med et foto. De bedste historier bliver delt på vores Facebook side.

For at kunne vise dig, hvor gavnlig en effekt flink adfærd har på dig, får du ved start og afslutning et spørgeskema. Har du lyst til at se, hvilke positive effekter vi indtil nu har fundet ved flink adfærd kan du læse mere her: Flinkmåling

Hvis du er interesseret i at være med skal du tilmelde dig via signupboksen på siden her eller sende en mail til Tina Werborg på tiwe@fflink.dk.