Flinke mail fra Facebook – uge 25

Go mandag morgen! Til de af jer, som stadig er på arbejde, som endnu ikke er taget på sommerferie, bringer vi her nogle fucking flinke historier fra Facebook. Og alle jer, der er taget på ferie allerede – I må naturligvis også gerne læse med!

Ha’ en dejlig uge!

Sabina Therese Haysen skrev denne historie til os:
“Dagens helt i skysovs. Vores bil havde stået med radioen tændt i 3 dage og kunne ikke starte, da vi skulle hjem fra den hyggeligste tur i sommerhus. Min kæreste og jeg forsøgte forgæves at skubbe den i gang, mens vores søn på 2 år sad tålmodigt på bagsædet. Flere biler kørte forbi os uden at stoppe. Pludselig kom denne søde morfar forbi på sin gamle cykel, vendte om og hentede sin bil i sit sommerhus i nærheden. Og BUM, så var vi på vej hjem mod Århus – 2 min. før regnen stod ned. Det var FUCKING flinkt! Han ruger med i min aftenbøn i aften.”

Sabina Therese Haysen

 Mathilda sendte os denne besked:
“I lørdags, den 22., var jeg med toget mod København, og på Ringsted station stod rejste en fyr, der havde siddet et par sæder væk, sig og gik forbi mig på vej ud, og lod dette dumpe ned i skødet på mig.
Meget modigt, et fedt boost til min selvtillid og ret fucking flinkt af fyren!
Så hvis du er ham, der gjorde det, skal du vide, at du er super cool, og også ser ret godt ud
Mathilda fra Assens”

Mathilda Prinzlau-Paulsen

 Sanne Jensen sendte os denne mail:
“Okay så…. I dag har min totalt flinke nabo, Sara, som jeg slet ikke kendte i forvejen, hjulpet mig i 5 stive timer med projekt IKEAskab!!! Det var eddersparkeme FUCKING FLINKT!!! 1000 kopper sukker og hjælp til skabagtige projekter til hende fremover!!! Yeeeha!!”

Tanja Nadia Petersen sendte os denne historie:
“Inspireret af dagens rap historie, synes jeg da lige i sku ha den her også, som en af mine venner lagde op den anden dag:”

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151721732896948.1073741827.594751947&type=1&fb_source=message

 

Dorthe Fredberg Hansen sendte os denne historie:
“En svanefamilie var åbenbart ikke længere trygge i den sø, hvor de ellers holdt til, så svanefar og -mor begyndte at vandre rundt efter et nyt tilholdssted sammen med deres fem små, søde “grimme” ællinger. Desværre gik turen langs nogle af de rigtig trafikerede veje i Kolding. Men der var en mand og en kvinde, der eskorterede dem hele vejen, og dagen efter kunne man læse i ugeavisen, at den lille familie var kommet helskindet ud til Kolding fjord.
Jeg vedhæfter nogle fotos. Man kan se en mand i sort trøje og en kvinde i en grå-grøn vest. Det er de to flinke mennesker, der fulgte svanerne på vej og stoppede trafikken, når det var nødvendigt. der var også en rådsnar kvinde, der løb ind til en bager (der ligger der, hvor de tre af billederne er taget fra) og fik lidt brød, så hun kunne lokke fuglene væk fra trafikken.
Jeg fik helt ondt i maven, da jeg så svanerne komme gående langs den tætte trafik, men blev simpelthen så lykkelig, da jeg læste, at de var kommet helt ud til fjorden i god behold – takket være disse fucking flinke mennesker.”

Dorthe Fredberg Hansen 1 Dorthe Fredberg Hansen 2 Dorthe Fredberg Hansen 3 Dorthe Fredberg Hansen 4

 

Læg en Fucking Flink besked

comments