Fucking Flink i medierne

Man kan roligt sige, at der har været gang i flinkheden de sidste to uger.
Det er tolv dage siden, bogen Fucking Flink udkom. Inden udgivelsesdagen var der allerede interesse for bevægelsen (Ekstra Bladet, Urban) Og siden da, har det set cirka sådan her ud:
Mandag d. 30. aug: NovaFMs morgenradio, senere P1s VITA.
Onsdag d. 1. sept: TV2 GO’morgen, Berlingske Tidende
Torsdag d. 2. sept: Fucking Flink udkommer. Politiken.dk bringer artikel, så flink-quiz
Fredag d. 3. sept: Ritzau TV, politiken.tv, jp.tv. TV2 Lorry
Weekenden 4.-5.sept: Mads og Monopolet på P3 diskuterer bogen og bevægelsen, som også bliver nævnt i Berlingskes Søndag MS-sektionen. Politiken.dk følger op på læseres kommentarer til artiklen om Fucking Flink med et interview.
Tankerne bag Fucking Flink og den bevægelse, som flinke folk rundt om i landet er med til at skabe, har godt fat. Samtidig vokser indmeldingerne til facebook-gruppen. Tirsdag aften var der 227 medlemmer. Onsdag aften er det 2.227. Ved weekenden runder medlemstallet 3.000.
Så følger en uge mere.
Tirsdag d. 7. sept: DR2s Deadline.
Torsdag d. 9. sept: Radio ANR (Nordjysk Radio).
Lørdag d. 11. sept: Interview i Politikens Debat-sektion.
Og nu begynder det at blive mere normalt. Og så alligevel.
Tirsdag d. 14. sept: Kommunikationsforum
Onsdag d. 15. sept: TV2 Lorry Lounge
Et par uger senere dækker BT om søndagen også bevægelsen.
Mediernes interesse er naturligvis kærkommen, fordi den spreder tanken om, at vi alle skal blive flinkere bredere ud. Men det vigtigste er de tilbagemeldinger, kommentarer, gode ideer og forrygende historier, der flyder fra overskudsagtige folk Danmark rundt. I er ambassadørerne for at større flinkhed vil vokse.
Og hvor jeg for to uger siden kunne have mine tvivl om bevægelsen nogensinde ville få fat, er jeg i dag meget mere fortrøstningsfuld. Vi er heldigvis rigtig mange danskere, som gerne vil et fucking flinkere land.
Skønt!

Læg en Fucking Flink besked

comments