Fucking Flink i Skærbæk

Det er fantastisk at se, hvordan folk rundt om i Danmark flinker landet til. Tag de her nylige uploads på Fucking Flink Facebook-siden:
Her sidder jeg i ‘WASP’ som er en skole for skoletrætte.
mit hold er på 6 elever i denne uge. vi har idag været herinde på ‘fucking flink-siden’ og kom så på idéen med at ‘vi’ da ville ud og sprede glæde i byen.
så vi gik 3 og 3. vi vinkede til folk, hilste, smilte, krammede. og dansede med de ældre for at få et godt grin. vi uddelte blomster og godt humør til alle nede i gågaden. selv i krydset vinkede vi til bilisterne. dog var der nogle få som så lidt ‘whaat’ ud i hovedet, og nogle som også bare ignorerrede os. oveni det passerede vi en stor flok unge mennesker på alderen 15 eller deromkring i følge med voksne som åbentbart var på udflugt, og var farret lidt vildt. selvfølgelig fulgte vi dem over på busstationen (y)
super fedt tema 😀
– VI GLADE ‘WASP’ BØRN 😛
I går kl. 11:44 ·
 
Emma 
Hej, idag har vi været i wasp hvor vi arbejdede med din side og snakkede om hvordan man var fucking flink.. Vi blev sendt ned i gågaden i Skærbæk og skulle gøre noget der var ‘fucking flink’.. Så jeg plukkede blomster og gav dem til en sød gammel dame og ønskede hende en god dag.. (:
I går kl. 11:42
Lige til at blive i godt humør af. Ikke?

Læg en Fucking Flink besked

comments