Fucking Flink Live. Flinke fortællinger fortalt fra scenen

BannerFFLive(CMYK)

Det vi fortæller. Er vi selv. 

Med Fucking Flink Live fusionerer vi facebook-historier om fucking flinke gerninger i hverdagsdanmark med et sceneshow. På en scene serveres de mest overraskende, varmende, rørende, sjoveste og fucking flinke historier, vi overhovedet kan finde for publikum.

Storytelling inviterer os på den ene side indenfor i andre personers verdener, som kan være meget forskellige fra vores egen. Men samtidig får vi en oplevelse af, at vi ofte deler de helt basale menneskelige værdier. På den måde skaber live storytelling fællesskab samtidig med, at den hylder vores diversitet. Med Fucking Flink Live giver vi ordet til alle slags mennesker – også dem, der normalt ikke får så meget taletid.”, siger Thilde Pfeifer, Projektchef for Fucking Flink Live og tidligere tilknyttet The Moth i New York.

Målet med Fucking Flink Live er at sætte fokus på alle de gode og flinke tiltag, der foregår rundt om i verden, og som er i stor kontrast til de historier, som medierne dagligt fodrer os med. Hvor kriser og konflikter er det yndede omdrejningspunkt. Det gør, at vi i dag ved rigtig meget om, hvad der går galt, og hvorfor det går galt. Men vi hører sjældent om alt det, der går godt. Om alle de små og store succeser, der sker rundt om i verden. Derfor har vi meget lidt viden om hvad, der skaber alt det gode i samfundet. Og endnu vigtigere, hvordan vi skaber mere af det. I fem år har vi med stor succes fortalt flinke historier på Facebook. Nu vil vi også fortælle dem i et Live format.

Onsdag den 24. februar havde vi premiere på Fucking Flink Live i Absalon på Vesterbro.

Næste arrangement foregår i Vollsmose i Odense og i Ungdomskirken i Aarhus i løbet af foråret.

For mere info kontakt thilde@fflink.dk

IMG_1743

IMG_1718

 

 

Læg en Fucking Flink besked

comments