Fucking Flink på Facebook – uge 26!

Emily Hallam Kanne skrev denne historie til os:
“Hej Fucking Flink!
Jeg tog toget fra Vojens til Odense i dag fordi jeg skulle overnatte hos en ven inden vi tager til Roskilde i morgen.. Jeg havde ladet min elskede iPhone ligge derhjemme og taget min gamle Sony E med i stedet for. Som den skovl jeg er, kommer jeg til at spærre min telefon. Jeg sad så i toget med en spærret telefon, ingen kontakt til andre end dem der sad i vognen med mig og uden at have aftalt med min ven hvorhenne vi skulle mødes på bangegården. Heldigvis sad der en sød ung pige overfor mig. Selvom man hører om tricktyve og en masse andet så lånte hun mig sin iPhone og da min mor ikke tog telefonen lagde jeg en besked. Efter ca. en halv time spurgte hun så om jeg ville låne den igen og min mor tog heldigvis telefonen. Nu sidder jeg hos min ven og skriver det her ned
TAK til pigen med perleøreringene, det hvide tørklæde og læderjakken!
Mange flinke hilsner
Emily”

Clara Poulsen Birch sendte denne besked til os:
“Hej!
Jeg vil gerne lige fortælle om en utroligt flink buschauffør, der i hvert fald reddede min dag!
Jeg skulle ind til Århus ude fra Kystvejen, så jeg steg på bussen og fortalte ham, at jeg skulle til Århus. (Jeg har ikke taget bussen derudefra før, skal det lige siges).
Undervejs sidder jeg langt væk i mine egen tanker og hører musik, da han kommer ned til mig og fortæller mig, at hvis jeg skal til Århus, skal jeg stige af her og skifte.
Så jeg endte ikke langt ude på herrens mark takket været denne betænksomme og fucking flinke buschauffør! Han gjorde i hvert fald min dag meget bedre!
Mvh Clara”

Gitte Hansen sendte os denne besked:
“Hej FF. Jeg var i dag med bussen fra Århus Nord til banegården. Bussen var godt stoppet, og jeg stod nede bagi med min barnevogn. Ved siden af mig stod to mænd, den ene var ved at fortælle den anden en ret vild historie. Han var åbenbart blevet stukket ned med en kniv nogle dage før, af en voldelig kvinde, som var gået amok på ham. Hans halsvene var blevet skåret halvt over, fortalte han, var den blevet skåret helt over, havde han været død nu. Han skulle snart i retten og vidne mod kvinden. Det var en meget dramatisk historie, som flere i bussen fulgte med i kunne jeg se, og vennen spurgte da også, hvordan han allerede kunne være så frisk igen. Manden svarede, at han havde oplevet lidt af hvert i sit liv, og var blevet tykhudet med årene. Da jeg skulle af ved banegårdspladsen i Århus, stod der en masse mennesker og skulle ind. Det kan være ret svært at komme ud af bussen, da folk ikke er flinke til at lukke folk ud, før de selv maser sig ind. Da jeg rejste mig, og begyndte at bugsere vognen hen til døren, siger manden med knivsåret til mig, at han nok skal sørge for, at jeg kommer ud først. Da dørene går op, spærrer han døråbningen og råber til flokken af mennesker: “Vi har lige én, der skal ud først!” – hvorpå han lader mig komme forbi. Da jeg er kommet ud med vognen, råber han igen “Tak skal I have allesammen” og lader derpå folkene komme ind. Tænk, at man har overskud til at handle sådan, og så endda kort tid efter, at man har været udsat for et mordforsøg?! Det halter desværre på flinkheden i busserne her i byen, både overfor folk med barnevogne, men også med at afgive sæder til ældre og gangbesværede. Så total respekt til denne herre, som havde så meget overskud i hverdagen, på trods af en vanvittig situation – det var sgu sejt gjort!”

Mathias Villadsen skrev denne historie til os:
“Hej med jer
Jeg var ude og køre på min knallert og skulle lige købe noget ind ved Føtex i kokkedal. Da jeg køre derfra køre jeg i en rundkørsel hvor der var rimelig meget grus som jeg ikke lige lagde så meget mærke til. Jeg skrider på knallerten og får knallerten over mig og for hele min venstre side kradset med sår og et brændsår.
2 mænd løber over til mig og hjælper mig op og hjælper mig med at pleje mine sår og for endda tilbudt og få et lift. Desværre fik jeg ikke deres navne så jeg kunne få givet dem et ordenligt tak. Derfor håber jeg at den her besked kommer frem så de får at vide hvor taknemmelig jeg er
God sommer alle sammen.”

Louise Sterndorff sendte os dette billede:
“”Det måden man siger det på”.
God dag til jer!”

Louise Sterndorff

Læg en Fucking Flink besked

comments