Fucking Flink samarbejder med HORESTA

Hvert år afholder HORESTA et årsmøde, og 2014 var naturligvis ingen undtagelse. Det var den 20. November i Tivolis Congress Center og Fucking Flink var med som medarrangør. HORESTA er hovedorganisationen for hotel-, restauration- og turisterhvervene og repræsenterer lige omkring 1800 virksomheder rundt i Danmark.

Grunden til, at Fucking Flink arbejder med HORESTA generelt og var med på årsdagen, er, at vi hjælper med at forme konkrete tiltag, hvor servicen er mere og anderledes end den, man normalt møder.

7

Da deltagerne af årsdagen ankom til Tivolis Congress Center og parkerede deres biler i parkeringskælderen, stod der en vagt. Denne vagt bød velkommen, hjalp de ankomne med den letteste betaling for parkeringen og bød på en sød sag (de gemmer sig i den hvide skål).

Untitled

Og hvor skulle de ankomne lige lettest finde en plads i p-kælderen?

1

Med lyssværd fik deltagerne guidance hen til det sted i parkeringskælderen, hvor der var ledige parkeringspladser. Og så var der også lige diskomusik i kælderens højtalere.

2

5

Selve HORESTAS årsdag handlede om fremtidens udfordringer indenfor servicebranchen. Her gav en række gæstetalere deres bud på, hvordan man bedst ruster Danmarks serviceerhverv til at læse markedets krav.

Gæstetalerne var:

– Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen
– Koncerndirektør i SAS Flemming Jensen
– Nordisk chef for AirBnB Even Heggerness
– Marketingsdirektør og nordisk chef i Google Jesper Eiby Christoffersen
– Sociolog og trendspotter Emilie van Hauen
– Konservatives partileder Søren Pape Poulsen

Derudover var der også indlagt en paneldebat, hvor repræsentanter fra Bella Center A/S, McDonalds, Københavns Lufthavn, Legoland og Hotel Green Solution ligeledes diskuterede, hvordan de imødekommer trends og er med til at ruste branchen.

Untitled2

En uundgåelig term indenfor servicebranchen er NICE. Det er en betegnelse, som HORESTA selv har været med til at udvikle. Det er nice at være nice, men det står også for New Innovative Customer Experience, og det er, hvad HORESTA arbejder for. NICE er nemlig betegnelsen for service i verdensklasse. Og netop dette oplevede gæsterne små bidder af på årsdagen med parkeringen men også med popcorn med samtalestartere.

6

Årsdagen går ud på at fremhæve fremtidens udfordringer og ikke mindst de muligheder, der ligger heri. Det handler blandt andet om, hvordan man fremover yder den bedste service.

Hos Fucking Flink tænkte vi, at vi ville sætte lidt spot på dette. Så vi indførte snakkende popcorn. Eller det vil sige, at det er popcorn, der har flere elementer indlagt. De er lige til at tage med, men når man står der til en konference, er det vigtigt, at man får snakket med nogle af de andre deltagere og ikke mindst også får snakket om det, som det hele jo faktisk handler om.

Derfor fik deltagerne i en af pauserne tilbudt varme popcorn med små samtalesedler i. Sedlerne gjorde det dels lettere at have noget at starte med at snakke om, hvis man er typen, der normalt har svært ved det. Og så handlede sedlerne også om serviceemner, så man naturligt kom ind på emnet.

2 (1)

3

Vi samarbejder forsat med HORESTA for at rykke Danmark som serviceland op ad ranglisterne med et lille nøk af noget fucking flinkhed til gavn for HORESTAS medlemmer såvel som Danmark som helhed.

Læg en Fucking Flink besked

comments