FUCKING FLINK søger studentermedhjælper

til udvikling og løbende varetagelse af Fucking Flinks platforme, der gør de sociale medier og verden til et mere fucking flinkt sted at være!

FUCKING FLINK HAR PÅ KORT TID skabt et kæmpe digitalt fællesskab på Facebook, hvor vi deler danskernes Fucking Flinke solstrålehistorier fra hverdagen. Historierne på siden øger temperaturen på humørtermostaten et par grader hos de folk, der læser dem. Og det er super fedt. Men formår de også at inspirere og motivere folk til selv at være lidt fucking flinkere, så begynder det at blive rigtigt interessant. For i alt det, vi gør, er det store mål at gøre danskerne – et af verdens lykkeligste folkefærd – til verdens flinkeste. Vil du være med til det?

SOM STUDENTERMEDHJÆLPER BLIVER DU ansvarlig for udvælgelsen og delingen af de bedste historier på Fucking Flinks Facebook-side. Det kræver evnen til at kunne identificere de varmeste og mest relevante historier ud fra vores allerede definerede værdisæt. Derudover skal du også være den person, som folk møder, når de sender historier ind og på anden måde henvender sig til os på Facebook. Det er mega vigtigt for os, at vi “practice what we preach”, så du skal være empatisk, heppende, overbærende, tålmodig og Fucking Flink.

DU KOMMER TIL AT STARTE i en tid, hvor Fucking Flink er i gang med store forandringer, så du skal være god til at strukturere dit eget arbejde og være hurtig på tastaturet, når det kræves. Til gengæld får du mulighed for at sætte dit præg på en national flinkhedsbevægelse og en legeplads med over 170.000 fans, som du kan boltre dig på.

VI ER LIGEGLADE MED din uddannelse eller alder. Til gengæld går vi op i din evne til at producere spændende indhold til vores digitale platforme. Derfor bedes du sende en kort motiveret ansøgning på max ½ side samt give dit bud på:

1) Hvad vil du gøre for, at Fucking Flink når op på 200.000 likes på Facebook?

2) Hvordan synes du, vi skal nytænke content på Facebook-siden, som ikke ligner det, vi allerede har?

VI SØGER EN STUDENTERMEDHJÆLPER fra 1. eller 15. september 2015. Arbejdstiden er på 15 timer ugentligt, og vi tilpasser dine dage, så du kan passe andre ting ved siden af. Arbejdsstedet er Fucking Flinks kontorer, som ligger i indre by i København.

DU ANSØGER VED AT SENDE ansøgning inklusiv dine to bud på ovenstående spørgsmål hurtigst muligt til thilde(a)fflink.dk. Vi holder løbende samtaler, så det er ikke en god idé at nøle for længe 🙂 Husk endelig at medsende CV samt eventuelle relevante links til digitale projekter, du tidligere har arbejdet på. Skriv ‘FFlink student’ i emnefeltet.

Du skal endelig bare skrive til Thilde, hvis du har spørgsmål, men ellers prøver vi lige at besvare nogle af dem her:

Hvad er Fucking Flink?

Fucking Flink er den hurtigst voksende sociale bevægelse i Danmark. Vi har 175.000 likes på Facebook. Vi er en virksomhed, hvor vi arbejder med alle mulige forskellige slags mennesker med alle mulige slags opgaver, men vi er også i fuld gang med at stifte en forening med medlemsskaber, så alle vores likers på Facebook kan være endnu mere med i Fucking Flink-projektet. Så du kommer til at være med i en afgørende udviklingsfase for Fucking Flink.

Hvad skal jeg lave helt præcist?

Du skal udvælge, redigere og udgive Fucking Flinke historier på vores Facebook-side. Du skal stå for den daglige kontakt med personer, der henvender sig til os. Og så skal du være med til at udtænke og udføre Fucking Flink på Facebook version 2.0 – så du må meget gerne være nytænkende og idérig.

Hvilken baggrund skal jeg have?

Vi er ligeglade med, hvilken uddannelse du er på. Virkelig! Tidligere har studentermedhjælpere været fra Kommunikation på RUC og lignende steder, men der er plads til alle. Det vigtigste for os er, at du har evnen til både at arbejde indenfor de fastsatte værdirammer for vores nuværende Facebook-strategi samtidigt med, at du har lysten og ideerne til at nytænke denne.

Men hvem er I?

Lige nu er vi seks ansatte plus cirka en håndfuld hangarounds som freelance-grafikere osv. Vi har nogle seje lokaler i Cinemateket i København K, hvor vi deler fælles kontorgang med andre spændende start ups.

Læg en Fucking Flink besked

comments