Fucking Flinke Facebook – uge 22!

Daniel Langgaard sendte os et link til denne video:
“Hej kære Fucking Flink. Fandt lige en video jeg syntes passer perfekt til jer og os danskere som verdens lykkeligste folk.
Det er både Fucking Flinkt, rigtig smart, glædelig og selvfølgelig også god markedsføring fra Coca-Cola, men jeg syntes alligevel idéen er fantastisk.”

Natasja Asdal sendte os denne historie:
“Dameomklædning i Fitness World på Jens Baggesens vej i Århus for ca. 3 uger siden. 3 veninder står og klæder om, da den ene af de 3 kvinder finder ud af, at hendes bukser har et stort hul på inderlåret. Hun panikker over ikke at kunne træne uden at vise en hel del hud og muligvis undertøj. I det øjeblik springer en anden kvinde til og siger, at hun har nål og tråd i matchende farve, og at hun skal nok skal sy det for hende. Så det gjorde hun lige der i omkædningsrummet trods, at hun var på vej til at nå en bus på arbejde. Det er vel vigtigere at redde en persons dag og så komme en lille smule for sent. Se dét for mig er overskud:)”

Kit Kirsten sendte os denne statusopdatering:
“Statusopdatering. Af Signe Marie Højlund
Jeg fandt en iPod i dag. Den landede på Nordre Fasanvej, hvor en ung fyr susede forbi og tabte sin jakke med iPod i lommen fra bagagebæreren. Vi forsøgte at pifte efter ham og ventede en halv time, men forgæves. Så gik vi, efterlod en besked i jakkelommen og tog iPod’en med. Han har ikke ringet. Miks iPod, siger den lille maskine. Hvor er du, Mik? Jeg har lyttet til din iPod hele eftermiddagen. Der ligger al min yndlingsmusik. Det hele! Det er den iPod, jeg ville have, hvis jeg holdt lidt bedre styr på al den musik, jeg elsker. Først fandt jeg Eva Cassidy og fik tårer i øjnene til ”Time After Time”. Så videre til Alicia Keys og ”Fallin’”, som jeg elskede, og som et par unge piger helt tilfældigt stod og sang i den vildeste a capella-version under mit vindue, da jeg som ung i Sydfrankrig gennemlevede mit første knuste hjerte. Der er ”Take Your Mama Out Tonight” med Scissor Sisters, som jeg dansede til med lange, tynde og flotte Francois til julefrokost på Det Franske Institut for 100 år siden. Jeg har aldrig set ham danse sådan, hverken før eller siden. Der er Tindersticks, min ungdoms dystre og sexede soundtrack. Der er Beastie Boys, der er George Harrison, der er Aretha og Bob, der er sågar Her Personal Pain! Den dreng må have kørt rundt med sin mors eller fars iPod, eller i hvert fald sin storebrors. Seriøst, der er M People og Neneh Cherry! Hej dejlige 90’ere. Videre. Der er Dr. Dre, Doors, Duke Ellington, Dusty Springfield og Duffy. Fela Kuti, Fleetwood Mac og Fatboy Slim. Jay-Z, Janis Joplin og Jeff Buckley. Hvad mere kan man bede om? Måske Robert Plant & Allison Krauss, Joni Mitchell og Joy Division. Kings of Leon, K.T. Tunstall og Kraftwerk. Leonard Cohen, Lisa Nilsson og Lou Reed. Hvem end du er, du har forsynet mig med mit livs soundtrack. Og så er der selvfølgelig også alt det, jeg ikke kender. Det vil jeg helt klart lytte til nu, for vi deler musiksmag og musikhistorie, ingen tvivl om det. Me’Shell Ndegéocello, hvem kan for eksempel huske hende ud over mig og Mik? If that’s your boyfriend, if that’s your boyfriend, if that’s your boyfriend, he wasn’t last night … Nikolaj Nørlund, Nils Frahm, Nina Simone. P.J. Harvey, The Pretenders og The Police. Sade, Sex Pistols og fucking Salt-N-Pepa, som jeg dansede rundt til som en tosse med forsøgsvise r’n’b-mtv-sexy-moves. Jimi Hendrix, Jenny Lewis og INXS. Jeg kommer ikke i seng i aften. Mik, jeg har din iPod, og jeg er ret glad for den. Men du må godt få den tilbage.”

Mette Wilhelmsen sendte os denne historie:
“dag var jeg på tanken, hvor jeg bl.a. skulle have luft i mine forhjul. Det var imidlertid umuligt at få skruet hætten af på den ene ventil, da navkapslen havde sat sig skævt. Jeg forsøgte at hente hjælp i butikken. Damen medbragte en tang, dog uden held. Forbi kom der en ung mand af anden etnisk herkomst og han sprang straks til. Fik navkapslen hevet af og tilbød mig at fylde dækkene med luft. Normalt kan det gøres ved standeren. Imidlertid har man lavet en anordning længere henne på pladsen ved siden af støvsugeren, så jeg måtte køre derhen. Nu stod der så pludselig PSI eller BAR så jeg kom igen i tvivl, hvordan dette apparat skulle betjenes. Vips… der var han igen, pumpede luft i begge hjul og monterede navkapslen igen. Jeg takkede ham mange gange, mens vi trykkede vores snavsede hænder og spurgte ham, om han kendte Fucking Flink på Facebook. Det gjorde han ikke. Jeg fortalte ham, at jeg ville skrive om denne hændelse derinde, hvorefter jeg fik det smukkeste smil og et mange TAK. Han gjorde min dag til noget helt særligt. TAK!”

Michelle Christina Pedersen sendte os dette billede:
“Da jeg var på vej hjem fra byen i en taxa, fandt jeg denne pung på bagsædet. Jeg har prøvet at søge efter navnet på kørekortet; Marie Rysgaard. Men med intet held. Håber i lige vil smide denne besked ud i cyberspace, så ejermanden forhåbentlig får sin pung/taske tilbage  Tasken er turkis grøn/blå.”
Michelle Christina Pedersen

Erkan Rockadelic Karatas sendte os et link til denne video:
“Hej Fucking Flink. Jeg ved ikke, om I har set denne fucking flinke mand på nettet.
Jeg synes, at det er fucking flinkt gjort af manden, hvad synes I?”

 

Test paypal her!

Test Flattr her!

 

Læg en Fucking Flink besked

comments