Ultra Fucking Flink

FB-profilbillede-FF-cover-851x315

Det har været den vildeste oplevelse at lave Ultra Fucking Flink! Gennem tv-programmer og udfordringer skabte vi et univers af overdrevet flinkhed, gåpåmod, kreativitet og overskud. Mest af alt fordi en masse børn var med til at vise vejen frem og tog Ultra Fucking Flink til sig.

I en serie på ni tv-programmer inviterede Lars AP kendte, fucking flinke danskere til hjælpe med at gøre Danmark til verdens flinkeste land. Peter Lund, Madsen, Andreas Bo, Hella Joof og seks andre kendte gæster fortalte hvordan man kan bruge bl.a. musik, samtale og komik til at skabe flinkhed.

foto

Programmerne er en god mulighed for at blive lidt klogere på alt det der rører sig når det handler om at være flink. Hvorfor er det fedt? Hvorfor er det nogle gange svært? Hvad findes der er af gode eksempler man kan lade sig inspirere af? Hvad betyder det for en selv, og for ens omgangskreds at man er flink? Du kan se eller gense programmerne her www.dr.dk/tv/program/ultra-fucking-flink/

Efter programmerne fortsatte bevægelsen her på bloggen og på siden Facebook.com/ultrafflink. Her gav vi landets børn og unge udfordringer til, gennem aktioner, at hacke hverdagen og inspirere til nye, overskudsagtige måder at være sammen på. Og de udfordringer blev løst på spændende måder af alle de børn som var med.

ultra2

I kan genlæse alle udfordringerne og måske udfordre jer selv og se hvor mange I har mod på at løse. I kan give dem til jeres venner, printe dem ud oppe i skolen – måske kan I dyste med jeres familie om hvem der kan lave dem. Måske er du skolelærer, så skal du endelig bare lade dig inspirere af dem – brug alt det du har lyst til så meget som du vil! Det gælder om at få flinkheden ud – så det er bare at gå i gang:

Udfordring #1 – Snak med nogle nye mennesker

Udfordring #2 – Læg mærke til flinkhed (det gør dig flinkere)

Udfordring #3 – Vær flink på nettet

Udfordring #4 – Giv komplimenter

Udfordring #5 – Vær flink ved din nabo

Udfordring #6 – Vær flink ved din familie

Udfordring #7 – Vær flink med et skilt

Udfordring #8 – Flinke venner

Udfordring #9 – Flink musik

Udfordring #10 – Flink Finale

Da vi var færdige med alle programmer og alle udfordringer, inviterede vi de fucking flinkeste børn over til en bootcamp i København hvor vi hyggede os og var flinke hele dagen: I kan se billeder fra den dag herinde: Ultra Fucking Flink Bootcamp (Facebook-link)

11-DSCF2347

Hvis du har spørgsmål til programmerne eller udfordringerne, så kan du altid skrive til os på ultra@fflink.dk, det er altid hyggeligt at høre fra de folk som er interesserede i vores projekter!

Læg en Fucking Flink besked

comments