“Jamen, det er en vild historie, det hele”

For noget tid siden skrev Anne Deppe et brev til sin nye underbo. Hun ville gerne tabe sig og havde derfor købt noget hjemmetræningsudstyr, som skulle hjælpe hende af med de 15 kilo, hun havde sat som sit mål. Af frygt for at larme for meget og dermed genere underboen skrev hun et brev til underboen:

“Kære nye underbo. Jeg hedder Anne og er lige flyttet ind. Jeg er træt af at føle mig tyk, så jeg har sat mig for at tabe 15 kilo. Jeg har købt sådan noget hjemmetræning, men det kræver at jeg hopper en del. Jeg ved ikke om det larmer, men hvis det gør, vil du så ikke sige til? Så laver jeg træningen når du ikke er hjemme. Hav en skøn dag.

Anne tlf nummer xxxxxxxx”

Til sin store overraskelse fik Anne et mega overskudsagtigt svar tilbage fra underboen. Han skrev:

10626797_10152269705656503_767460440663944506_n

Anne gjorde os opmærksomme på den søde brev og sms-udveksling, hun havde haft med underboen, og vi delte historien, fordi den var så god. Historien blev flittigt liket, og der kunne den gode historie sagtens være sluttet. Men så skete der noget! I dag kontaktede Anne os og fortalte, at hun var blevet kærester med underboen, og at de ventede et barn sammen. Vi ringede til hende for at høre, hvordan det var foregået.

“Jamen, det er en vild historie, det hele. Det er faktisk meget tilfældigt. Det hele startede jo med beskederne og opslaget på jeres side, så det er også jeres skyld. Der gik lidt tid efter beskederne faktisk. Jeg havde jo aldrig set ham før, og så stod jeg en dag ved busstoppestedet og snakkede med en, hvor jeg sagde mit navn. Det overhørte han, så og spurgte han, om jeg hed Anne Deppe. Jeg svarede ja, og så sagde han: “Så er du min overbo!” Og samme dag gik vi ud og fik en øl og kyssede første gang”, siger Anne, som til daglig er forfatter og selvstændig mastercoach, der bl.a. laver lederudvikling for virksomheder.

Anne og underboen har valgt at forblive overbo og underbo indtil videre. De kan begge godt li’ at ha’ deres space, og så har han et godt fjernsyn, og hun har et godt køkken, så de er glade for, at de har begge steder. Men hvad så med den træning der startede det hele? Gør de det så sammen nu?

“Ja, det gør vi.”

Hvorvidt det bliver en dreng eller pige er ikke til at vide endnu, men Anne er sikker på, at det bliver en baby med gang i.

Læs hele historien her:

Læg en Fucking Flink besked

comments