Lene: Tager afsted for at få et hverdagsglimt

Skærmbillede-2017-02-08-kl.-10.03.59

“Min far skal lave pandekager til mig”

Da jeg var barn, lavede min far pandekager til aftensmad en gang om ugen, mens min mor var til gymnastik. Ellers lavede han vist ikke rigtig mad. Men pandekager, det kunne han lave.

Når min far lavede pandekager, puttede han en smule øl i dejen, og han havde en lille tallerken ved siden af til dem, der gik i stykker – de fungerede som smagsprøver og appetitvækkere til os (lækker)sultne unger. Det er lidt sjovt, hvad det er, man husker, synes jeg.
Hov, glemte at fortælle, at han selvfølgelig kunne vende dem i luften 🙂
Jeg nævner det tit for folk som et dejligt minde fra min barndom. Især til børn: At jeg var så heldig at få pandekager – og så til aftensmad – en gang om ugen.

Den dag i dag elsker jeg pandekager. Min mor er død, men min far bor stadig i min fødeby Vejle. Jeg ser ham desværre for sjældent, og når vi mødes, er det som regel til større begivenheder som fødselsdage eller højtider med et væld af børn og andre familiemedlemmer omkring os.Jeg har derfor spurgt min far, om han vil have besøg af mig. Og om vi så kan lave pandekager sammen (hvilket i min optik betyder, at han laver dem – og jeg hjælper med at spise dem 🙂

Det er ikke fordi, at der er store samtaler, der skal tages eller forklaringer, der skal gives.Jeg vil gerne bare sidde helt stille med ham og dele et hverdagsøjeblik ved køkkenbordet – over en pandekage med jordbærsyltetøj.

Så d. 13. august tager jeg til Vejle og spiser pandekager med min far.
#påbesøgmedDSB

– Lene

 

Skærmbillede-2017-02-08-kl.-10.03.32

 

Læs hvordan du får en af de 1000 gratis DSB-billetter.

 

Læg en Fucking Flink besked

comments