Ny Fucking Flink-praktikant

Alberte
Det var kærlighed ved første blik, da jeg i forbindelse med et studieprojekt blev introduceret til Fucking Flink. Selvfølgelig havde jeg set mange flinke historier poppe op på min news feed, men det var først gennem projektet, at jeg for alvor fik øjnene op for, hvad Fucking Flink i virkeligheden er.

Jeg stod overfor et snarligt praktikforløb og tænkte: ”Fucking Flink er lige mig”. Ansøgningen blev sendt afsted, og kærligheden var heldigvis gengældt, for flere mails og to samtaler senere var praktikpladsen i hus. Og nu sidder jeg her … i nogle f(l)in(k)e lokaler med nogle fucking flinke kollegaer og skal i gang med at arbejde – og jeg glæder mig!

Min hverdag består af flere forskellige spændende(!) opgaver. Jeg skal blandt andet styre Fucking Flinks Instagramprofil, hvor jeg vil forsøge at give dig en dosis flinkhed i hverdagen. Jeg vil blive rigtig glad, hvis du vil følge med på @fflinkstagram.

Foruden Instagram skal jeg fungere som projektleder på Fucking Flinks Offices Interior Design Hackathon. Det er første gang, jeg er projektleder, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med rollen. Sidst men ikke mindst får jeg et spændende og lærerigt indblik i, hvordan der bliver arbejdet uden for skolebænken i ”det virkelige liv”, og hvordan de Fucking Flink-ansattes hverdag ser ud.

Det var alt fra mig. Ha’ en dejlig dag!

De flinkeste hilsner
Alberte

Læg en Fucking Flink besked

comments