Fucking Flink Julekalender

Spred god stemning hele december – giv en fucking flink julekalender til din nabo, din ven, din hundepasser eller din mor.

Julen er højtid for at være rigtig god ved andre. For at hjælpe dig lidt på vej har Fucking Flink sammen med tre unge designere lavet en utraditionel julekalender uden låger, uden julesok og uden pakker. Men i stedet er den fuld af overskud og hjælpsomhed. Af taknemmelighed og positivitet. Og så bringer den daglige smil og opgaver, der alle gør verden til et lidt bedre sted. Helt i ånd med julen.

Ganske kort består den fucking flinke julekalender af 24 hverdagsudfordringer:

For eksempel at bytte plads i kassekøen med en, der ser ud til at være mere presset end dig, fortælle din mor, at julekjolen sidder godt på hende, og at din fars striktrøje matcher hans øjne. Eller vende alle dårlige tanker, så du får en helt og aldeles brok-fri-dag. Det er altså hverken stort eller besværligt, men det er bare rigtig fucking flinkt.

Man bestemmer selv, om man vil løse en eller syv af de 24 opgaver om dagen. Det afgørende er, om man når 12 af dem inden den 19. december. Så hylder vi nemlig det gode arbejde og sender en belønning i form af er en plakat, der er specialdesignet af de tre unge designere Michala Højtved, Jenny Elisabeth Selldén og Cille Normand.

Den Fucking Flinke Julekalender kan købes i FFlink-shoppen og består af følgende dele:

samlet_24

FUCKING_FLINK_PLAKAT kopi

Julekalenderen er lavet i samarbejde med disse seje damer Jenny Elisabeth Selldèn og Cille Normannd.

20141113FuckingFlink_27

Læg en Fucking Flink besked

comments