UGE 2 med Ultra Fucking Flinke Udfordringer!

Anden uge af Projekt Ultra Fucking Flinke børn er gået, og vi sidder med armene over hovedet! Vi kan faktisk slet ikke få dem ned. Vi er så glade! De børn, der er med i projektet er simpelthen så seje og modige – og de har kastet sig ud i alle de udfordringer vi har givet dem. Det er altså stort!

Her er nogle eksempler på hvad vi fik ind på siden i forbindelse med udfordring #4 #5 og #6:

Udfordring #4 – Giv komplimenter:

De fleste kender det, at man TÆNKER noget rigtig fucking flinkt om et andet menneske – men at det er lidt svært at få det SAGT. Med denne udfordring øver vi os i, og blive bedre til netop det. Derfor hedder dagens udfordring: Giv komplimenter! Altså, sig noget fucking flinkt til andre mennesker.

Tobias Flø løste udfordringen på denne måde:

“I den 4. udfordring har jeg givet komplimenter til 4 personer.
Den første var til en i min klasse. Jeg sagde at jeg synes det var flinkt af ham at dele sine blyanter når der var nogen der havde brug for at låne. Han svarede at det var fedt at der var nogen der sagde det.
I dansk sagde jeg til en pige at det var flinkt af hende at hjælpe os andre fordi hun var hurtigt færdig. Hun smilede og blev glad.
Jeg sagde til en pige at hun havde rigtig fint tøj på. Det blev hun glad for.
Og jeg sagde til en dreng at hans hår sad godt. Det vidste han ikke rigtig hvad han skulle sige til, men han brokker sig tit over sit hår så jeg håber han blev glad”

Mette Ørskou og Tania Aboud skrev:

“Hej ultra fucking flink mig og Mette Ørskou har valgt at give komplimenter til 3 personer. Den første gav vi et stykke papir uden hun vidste hvem det var. Der stod: “sikke en fin kjole og et stort hjerte” ❤ hun blev rød i hovedet og smilede.
På den anden: der sagde vi det lige ud at vi syndes han var så hjælpsom fordi hver gang der er en eller flere kede af det hjalp han med at muntre en op;) han blev rigtigt glad og smilede over hele ansigtet 🙂
Den tredje smed vi et papir efter hvor der stod du er en god veninde fordi hun altid er smilende og glad og sød og dejlig og
Alt 😉
Hun blev så rørt at hun næsten græd 😉 hun gav os krammer hele dagen”

Daniel Melson gav fucking flinke komplimenter til sine forældre:

“Fordi det er lockout har jeg været på min mors arbejde. Jeg sagde til min mor at jeg syntes at hun er rigtig god til at hjælpe og være sød ved sine kollegaer, hun reagerede ved at smile og sige tak hvor er du sød skat. Jeg sagde til min far at han er så god til at hjælpe mig og min familie med alt, han reagerede ved at sige jeg er så glad for at du sætter pris på det”

Udfordring #5 – Vær flink ved dine naboer:

Naboer er de mennesker, der bor lige ovenpå/under eller ved siden af én. Dem, er det vigtigt at have et godt forhold til! Derfor lød denne udfordring på, at give naboerne en ordentlig omgang flinkhed!

Daniel Melson skrev et flot brev til sin nabo:

Daniels brev til nabo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rasmus og Tobias var flinke overfor nærmest hele Lyngholmparken:

Tobias og Rasmus naboer

“Hej Ultra Fucking Flink:)
Til Naboudfordringen har mig og Rasmus skrevet en seddel hvor der stod: Kære Lyngholmparker. Vi håber du har haft en god dag og får en god dag i morgen også. Tobias og Rasmus.
Vi delte den ud i alle 77 postkasser hvor Tobias bor. Vi startede med at ringe på hos folk for at sige det personligt men jeg skulle til træning så vi måtte nøjes med at putte de fleste i postkasserne.
Team Rasmus og Tobias”

Connie Tran skrev dette fine brev til sin nabo:

connies brev til nabo
Tania og Mette skrev brev og plukkede blomster:

“Jeg skrev et lille brev til min nabo
Jeg skrev: om han havde en god arbejdsdag og at han skulle have en god dag hilsen Tania
Mette: Jeg plukkede nogle blomster fra haven og lage den foran døren med et brev for der Stod. Hav en Ultra Fucking flink dag jeg vidste hvornår han ville komme jeg gemte mig bag tappen og ventede han kom og så blomsterne og brevet han blev gad og jeg hoppede frem han gav mig et kram og pakke chokolade”

Udfordring #6 – Vær flink ved din familie

Denne udfordring satte fokus på familien. Éns familie har nemlig også brug for en ordentlig omgang flinkhed en gang imellem!

Anja Elise Gregersen skrev fra sine sønner:
“Vi rydder op på vores værelse, og gir ALT vort gamle legetøj til børn på Asylcenter Sandholmlejren . Hilsen Andreas 9 og Thor 5!”

tobias og andreas

Tania Aboud gav sin lillesøster ekstra meget opmærksomhed:

“En dag kedede mig og min lillesøster os så vi besluttede at lave en kagebod (min mor var ikke hjemme jeg passede min søster) med forskellige kager og småkager osv. Vi bagede og havde det sjovt så lavede vi boden og pyntede den med blomster og mange andre ting da min mor kom havde min søster lavede en blomster krans og så gav vi hende den på og jeg lavede nogle falske penge på papir og dem gav vi hende så kom hun og købte kage og safte vand hun blev så glad at hun inviterede vores familie på kage og safte vand det var en hyggelig og dejlig dag Knus Tania❤”

Mette Ørskou vækkede sin mor og lillesøster med morgenmad:

mette ørskov

Team Tobias og Rasmus skrev:

“Kære Ultra Fucking Flink.
I den 6# udfordring gik jeg op med aviserne i vores aviscontainer og bagefter gik jeg op med glasflasker. Jeg gik også op med nogle få ting op på containerpladsen og løb op til ovenboen for min mor.
Det synes min mor var fucking flinkt. I morgen skal jeg ud til mine bedsteforældre og så vil jeg underholde mine fætre ekstra meget”

Vi glæder os meget til at høre hvordan Danmarks ultra fucking flinkeste børn og unge klarer den sidste uges udfordringer! Følg med på https://www.facebook.com/ultrafflink

Læg en Fucking Flink besked

comments