Ugens Udvalgte – Distortion

Som de fleste af jer nok ved, så har København været præget af fest, glade unge og god musik de sidste par dage. Distortion er netop overstået, og de 300.000 festglade mennesker ligger nu og sover rusen ud. Vi synes at det er fantastisk, at et så stort arrangement kan afholdes i København, at så mange glade mennesker kan få lov at samles, uden at det skal gå alt for meget udover den enkelte Københavners hverdag.

Dem der ikke festede med har også fortjent stor ros. Det er jer, der ikke fester, som skal udvise tolerance og forståelse overfor, at det i en dag er næsten umuligt at køre ind og ud af jeres boligkvarter, at der måske ligger et par ølkrus og en pizzabakke på vejen når i vågner, og at ungerne måske ikke liiiige får deres nattesøvn på det normale tidspunkt. Jer, der ikke fester med, er en lige så stor del af Distortion, som dem der danser til ud på den lyse morgen. Det er nemlig jer, der ikke klager, ikke skælder ud og ikke skriver sure debatindlæg til avisen, som gør det muligt at fejre København hvert år, når der afholdes Distortion. Vi hylder Distortion i Ugens Udvalgte.

Uberettiget bøde

Fik du lidt for meget at drikke? – Har du dårlig samvittighed over noget du gjorde? Så se hvad denne gruppe gjorde for at rode bod på deres dårlige samvittighed. Det er Fucking Flinkt!

Skærmbillede 2014-06-10 kl. 09.17.43

Marcus blev utroligt nok fundet efter 1 1/2 time, bøden blev betalt, og Distortion viste endnu engang at deres festgæster er gode til det der med go’ stil!

Medina og den rare betjent

Vi efterlyste læsernes bedste Distortion historier, og Anders’ historie fra Distortion 2013 var både rørende, sjov og rammer lige ind i hjertet af hvad god festival stemning er.

Skærmbillede 2014-06-10 kl. 09.18.30

Tiger dans

Louise fik muligheden for at danse som en løve, og så var det jo godt at hun var klædt på som en tiger den dag!
Skærmbillede 2014-06-10 kl. 09.18.42

 

Distortion telefon

Hvem savner denne telefon? Mille og Stine har fundet den til Distortion, og de vil gerne aflevere den til den rette ejermand.Skærmbillede 2014-06-10 kl. 09.17.05

Læg en Fucking Flink besked

comments