Josefine tester Fucking Flink Julekalender

Josefine ville gerne teste Fucking Flink Julekalender for os. Det gav hende en masse sjove oplevelser – og en lille bonus til sidst, fandt hun ud af.

Jeg modtog i torsdags min fflinke kalender i fflink indpakning, og har siden da løst fire opgaver.

10833594_10152525078851453_1170083707_n

I fredags blev der delt high-fives ud på kontoret, hvor jeg har studiejob som piccoline. Hanne har altid travlt med at gøre klar til møder fredag morgen, hvor der er ekstra meget brød og kage at hente. Da der pludselig bliver ændret lokaler og mængden af deltagere til et par møder, er hun pludselig lidt presset, men ved fælles hjælp lod det sig gøre, så Hanne fik hele to high-fives. Også receptionisten, som så os spæne frem og tilbage, fik en med på vejen, fordi hun kom med opmuntrende bemærkninger. Pakkeposten fik en high-five, og vi fik alle fire en snak om, hvor godt det er at være flink.

Endda også en high-six
En super god start på weekenden, blev vi enige om. Til projektskrivningen over middag fik Andrea en high-five, fordi hun så godt ud, og senere fik hun en til, fordi vi nåede vores deadline. Da vi blev enige om, at en high-five næsten ikke var nok belønning for vores hårde arbejde, fik hun også en high-six!

TJEK OGSÅ: Jeg går fucking flink ud af døren

På vej hjem havde jeg bestemt mig for, at opgangen skulle forkæles op til weekenden, og jeg købte snoller og kort i Fakta. Det blev til en lille pose ‘snemandler’ til hver, og jeg lagde en ekstra i kurven, som røg til den ellers ikke helt så glade unge Fakta-m0medarbejder. Det satte heldigvis et smil på hans læber, og vi ønskede hinanden en rigtig god weekend! Så hjem og skrive små kort og føle mig som en lille nisse, mens jeg luskede rundt ude på trappen med et stort grin på. Jeg var så heldig at høre naboen komme hjem og være helt overrasket:

“Jamen, hvad er det da for noget?”

“Hvad står der?”

“’Med ønsket om en dejlig weekend, og en rigtig glædelig jul! #fflinkalender’… hvem mon har lagt dem der?”

10833575_10152525078351453_1092243459_n 10822610_10152525078786453_983692356_n

Jeg har små brødre på 10 og 12 år, og da de kom forbi efter skole, ville de da også gerne vide, om der var nisser i opgangen. Da jeg fortalte, at det var mig, gav de mig en high-five. De fik begge én retur, da de hver især vandt en kamp i FIFA.

Hele fredagen sluttede af med, at jeg gav mig en ‘self-five’ i bedste Barney-stil (fra How I Met Your Mother).

En fflink julefrokost
Lørdag stod der julefrokost på programmet. Der blev ivrigt talt om fflink, da jeg fortalte om min gestus til naboerne og opfordrede pigerne til at skaffe kalenderen og være med i legen. Det hele endte med, at chokolade, juleskum og nissehue fra pakkespillet blev afleveret til taxachaufføren, som i øvrigt også fik en high-five for at være super flink og køre pænt. Han blev super glad og overrasket over ‘gaverne’, og det var den hyggeligste taxatur længe – med høj julemusik og dertilhørende fællessang.

TJEK OGSÅ: Fucking Flink Julekalender 

TJEK OGSÅ: Anne tester Fucking Flink Julekalender

Jeg har haft det SÅ sjovt med den fflinke kalender, og jeg glæder mig til at bruge resten af december at gøre den til dette års flinkeste måned! Jeg nåede dog næsten at føle mig helt egoistisk, fordi den her fflinke kalender gør mig simpelthen så glad i låget! Og er det mon meningen? Jeg har bestemt mig for, at det er en bonus, som jeg heldigvis må nyde og ikke skal have dårlig samvittighed over.

Knus Josefine

10850880_10152525084606453_589389426_n

Læg en Fucking Flink besked

comments